Ο John Christodoulou θα λάβει την τιμή του Βραβείου Πρεσβευτή Καλής Θέλησης του Πριγκιπάτου του Μονακό.

Γεννημένος στις 24 Μαΐου του 1965, ο John Christodoulou μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την τουρκική εισβολή του 1974 με σκληρή δουλειά και προσπάθεια αναδείχθηκε μέσα από το real estate και είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Yianis Group, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με προσωπική περιουσία που υπερβαίνει τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ ζει μόνιμα στο Μονακό με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του, ενώ στις 11 Ιουνίου του 2022 θα τον βραβεύσει ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, με το βραβείο του Πρεσβευτή Καλής Θέλησης του Πριγκιπάτου του Μονακό.

Κάθε Κύπριος με τη βράβευση αυτή γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά και ενισχύεται με την ελπίδα ότι με αγώνα, πίστη, επιμονή και δουλειά όλα είναι πιθανά.

Η βράβευση του κ. John Christodoulou θα γίνει στο Μονακό σε Galla στην παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό, στο Les Terrasses Midi, Hotel Hermitage στο Μονακό το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022.

Στην Κύπρο, ο κ. John Christodoulou έχει ιδρύσει το Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation το οποίο χρηματοδοτεί έργα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά της Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ