Ένα ακόμα βήμα προς τη νέα εποχή αυτοκίνησης στην Κύπρο έκανε η Toyota, κατακτώντας τον αριθμό-ορόσημο της παράδοσης πέντε χιλιάδων υβριδικών-ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο νησί.

Σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της Toyota Κύπρου, στη Λευκωσία, τιμήθηκε ο κ. Ηλίας Χατζησοφοκλέους, ο οποίος παρέλαβε το 5.000ο υβριδικό-ηλεκρικό αυτοκίνητο από την Toyota και συγκεκριμένα ένα Toyota Rav4 Hybrid.

Ο κ. Χατζησοφοκλέους δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανος για την τιμή και το ειδικό παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που έλαβε ως δώρο, ενώ σημείωσε ότι χαίρεται ιδιαιτέρως, που με την αγορά του νέου του αυτοκινήτου, συνετέλεσε στο να κατακτήσει η Toyota τον στόχο της για τα πέντε χιλιάδες υβριδικά-ηλεκτρικάοχήματα στην Κύπρο.

Παράλληλα ο κ. Λούκας Λεωνίδου, Marketing & CX Manager της Toyota Κύπρου, στο πλαίσιο της απονομής του ειδικού αφιερωματικού πιστοποιητικού, που επιδόθηκε στο κ. Χατζησοφοκλέους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το ορόσημο των πέντε χιλιάδων πωλήσεων υβριδικών-ηλεκτρικών Toyota στην Κύπρο είναι ένα Toyota RAV4, καθώς αυτό το μοντέλο είναι και πρώτο σε πωλήσεις Παγκύπρια στην κατηγορία του. Χαιρόμαστε που η εκτεταμένη γκάμα υβριδικών-ηλεκτρικών Toyota συνεχίζει να προσελκύει όλο και περισσότερους Κύπριους οδηγούς. Η αδιαμφισβήτητη ηγεσία μας στην ηλεκτροκίνηση οφείλεται στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, και είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε περισσότερους Κύπριους οδηγούς να κάνουν στροφή προς την ηλεκτροκίνηση».

Η Toyota σταθερά προσηλωμένη στη στρατηγική της «Beyond Zero», θέτει ξεκάθαρα τη δέσμευσή της να συμβάλει σε έναν κόσμο που ξεπερνάει τα όρια των μηδενικών εκπομπών ρίπων και περιορισμών. Έναν κόσμο που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν πίσω, όπου η ανθρωπότητα θα έχει την ευκαιρία να βιώσει την ελευθερία της μετακίνησης, υποστηριζόμενη από την κορυφαία τεχνολογία ηλεκτροδότησης και τις καινοτομίες κινητικότητας της Toyota, που συνδυάζονται με την αξέχαστη βιωματική εμπειρία των πελατών της.

Αυτή η στρατηγική ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, με τη σταδιακή εισαγωγή της αυτοφορτιζόμενης υβριδικής τεχνολογίας στον στόλο της Toyota, και έφτασε σήμερα, να αφορά στην πλειονότητα των μοντέλων. Συγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 16 εκατομμύρια πωλήσεις υβριδικών-ηλεκτρικών μοντέλων Toyota στον κόσμο, ενώ στην Κύπρο, το ποσοστό πλέον αντιστοιχεί σε πέντε χιλιάδες οχήματα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι τα υβριδικά-ηλεκτρικά μοντέλα 4ης γενιάς της Toyota μπορoύν να κινηθούν ηλεκτρικά πλέον σε ένα ποσοστό 70% μιας μέσης ημερήσιας μετακίνησης (και ηλεκτρικά με ταχύτητα έως 130 χλμ./ώρα).

Η στρατηγική «Beyond Zero» αποτελεί μέρος της περιβαλλοντικής πρόκλησης της Toyota μέχρι το 2050, όπου το ταξίδι μηδενικών εκπομπών ρίπων επεκτείνεται ακόμα παραπέρα, για μια εποχή χωρίς απαγορεύσεις και μια κοινωνία με απόλυτα μηδενικές εκπομπές. Αυτό το όραμα αναπτύσσεται συνεχώς από την Toyota η οποία έχει ενισχύσει τη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων με την προσθήκη του RAV4 Plug-in Hybrid και του αμιγώς ηλεκτρικού bZ4X.

Η Toyota συνεχίζει να εργάζεται πυρετωδώς, ωσότου η μετακίνηση δεν θα έχει απλώς μηδενικό αντίκτυπο, αλλά θα ωφελήσει απόλυτα την κοινωνία και το περιβάλλον. Άλλωστε γιατί να σταματήσει στο μηδέν, όταν μπορεί να το ξεπεράσει;

Με τον αριθμό ορόσημο των πέντε χιλιάδων υβριδικών-ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο νησί η Toyota Κύπρου κάνει το άλμα για μια πιο πράσινη και φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση στο νησί και αν μη τι άλλο αυτό το όραμα αποτελεί την πιο ιδανική περίσταση για χαρά, γιορτή και ενθουσιασμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ