Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ  και  το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, στις 15 Φεβρουαρίου, ενώνουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους …για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα! Από τις 13 Φεβρουαρίου 2023 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας αποκλειστικά από τα ταμεία των Υπεραγορών στην τιμή των €2, δυο μπισκότα καρδιές…για μια ζωή!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αγάπη και ευαισθησία, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν σταθερά πρωτοβουλίες που αφορούν στην υγεία των παιδιών, καθώς και ανθρωποκεντρικούς οργανισμούς με αξιόλογο κοινωνικό έργο. Το Καραϊσκάκειο  Ίδρυμα, ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει εξελιχθεί σε ένα υπερσύγχρονο διεπιστημονικό κέντρο, από τα καλύτερα στον κόσμο,  στον τομέα  της αιματολογίας, ογκολογίας και γενετικής του καρκίνου και στη διερεύνηση άλλων σπάνιων νοσημάτων. Εξυπηρετεί ανελλιπώς και χωρίς καμία χρέωση όλους τους ασθενείς με αιματολογικά νοσήματα, κακοήθειες και άλλα σπάνια νοσήματα από δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτήρια, καθώς και όλα τα παιδιά και τους εφήβους ασθενείς του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Αγοράζουμε τα μπισκότα καρδιά και συμβάλλουμε στην προσπάθεια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την οικονομική ενίσχυση του έργου του  Καραϊσκάκειου Ιδρύματος… για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ