Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Κύπρο, συμμετέχει δυναμικά στο Nicosia Book Fest 2021 που επιστρέφει ανανεωμένο στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, στο Πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία.

Η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού δίνει ξανά το παρών της στη διοργάνωση που έγινε θεσμός, διαθέτοντας τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία στο χώρο της με τους επισκέπτες του φεστιβάλ να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οποιοδήποτε βιβλίο και να πάρουν το δεύτερο στη μισή τιμή!

Στο διήμερο που θα διαρκέσει το φεστιβάλ, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για αγαπημένα βιβλία και νέες κυκλοφορίες ενώ παράλληλα θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά σημαντικούς συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το φεστιβάλ θα ανοίγει τις πόρτες του στους επισκέπτες στις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στο χώρο του φεστιβάλ μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις συναρπαστικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια και παρουσιάσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Η είσοδος στο φεστιβάλ και η συμμετοχή σε όλες τις επιμέρους δράσεις είναι εντελώς δωρεάν. Η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση safepass από τις τρεις ελεγχόμενες εισόδους στο πάρκο.

Τα Public για άλλη μια φορά δείχνουν την έμπρακτη στήριξη τους στο βιβλίο και καλούν το φιλαναγνωστικό κοινό σε μια εκδήλωση γεμάτη με εκατοντάδες τίτλους, γνώση και διασκέδαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ