Δυναμική παρουσία της MGA BOUTIQUE TRADING στο πρώτο Limassol Coffee Festival

Η MGA Boutique Trading – Coffee Experts, εντυπωσίασε τους επαγγελματίες του χώρου και μάζεψε τα πιο γλυκόπιοτα σχόλια από το ευρύ κοινό που επισκέφτηκε την μεγάλη γιορτή του καφέ στη Κύπρο, που έλαβε χώρα στην Μαρίνα Λεμεσού στις 15, 16 και 17 Οκτωβρίου.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιστορικής ιταλικής εταιρείας καφέ Hausbrandt Trieste 1892 και διανομέας των περίφημων επαγγελματικών μηχανών καφέ Astoria, η MGA Boutique Trading, έδωσε την ευκαιρία στους πολυπληθείς επισκέπτες να δοκιμάσουν όλα τα εκλεκτά χαρμάνια Hausbrandt, αποπνέοντας όλη τη κουλτούρα του Ιταλικού espresso και επιβεβαιώνοντας ξανά το πετυχημένο σλόγκαν της Ιταλικής μάρκας, “The choice of those who know.

Η MGA επικεντρώνεται στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες καφέ στον κλάδο HO.RE.CA. Βασικό θεμέλιο της, είναι η εισαγωγή ποιοτικών κόκκων καφέ και εξοπλισμού και η παροχή λειτουργικών και ολοκληρωμένων λύσεων από το Α έως το Ω.

Ακόμη για πρώτη φορά, παρουσιάστηκε το roastery της εταιρείας, το ONE / 5TH, που δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να δημιουργήσουν private label σε signature blend και single origin, επιλέγοντας μοναδικούς κόκκους καφέ από όλο τον κόσμο, οι οποίοι καβουρδίζονται με προσοχή και αγάπη στη Κύπρο.

Website / E-Shop: mga.com.cy

Facebook: @HausbrandtCY

Instagram: @hausbrandtcy