Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του, που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές γυναίκες, ο οίκος Dior προσκαλεί παθιασμένες γυναίκες να ρίξουν φως στις προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει. Με την καμπάνια #Diorstandswithwomen #DiorChinup, ο οίκος Dior αποκαλύπτει δυνατές φωνές σε αυθεντικά φιλμ με αμεσότητα, που γιορτάζουν τη θηλυκότητα, συμβολίζοντας το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Μια μυριάδα απελευθερωτικών εξομολογήσεων αποτυπώνει τις αξίες που θεωρούμε απαραίτητες, όπως η υπερηφάνεια, το μοίρασμα και η μετάδοση των εμπειριών.
Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε μια σειρά πορτραίτων και ιστοριών από παθιασμένες γυναίκες, που όλες με τον τρόπο τους κρατούν ψηλά το ανάστημά τους και επιδιώκουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στον κόσμο.
Μαζί τους και φυσικά με τη Charlize Theron, της οποίας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CTAOP Outreach Project συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε, το #Diorstandswithwomen #Diorchinup αποκαλύπτει καινούριες αξιοσημείωτες, παραδειγματικές ιστορίες, τροφή για σκέψη και έμπνευση.
Η Natalie Portman, η Dilone, η Kim Yuna, η India Mahdavi, η Yara Shahidi, η Li BingBing και Leïla Slimani μας μιλάνε.
Είτε ηθοποιοί είτε συγγραφείς, αρχιτέκτονες, κορυφαία μοντέλα ή αθλήτριες, όλες μοιράζονται τις αξιοσημείωτες ιστορίες τους, ρίχνοντας φως στα ταξίδια τους, καθώς και τις προκλήσεις που διαμόρφωσαν το πεπρωμένο τους. Με υπερηφάνεια και δύναμη, μεταφέρουν τις πεποιθήσεις και τις εμπειρίες τους με συναίσθημα και ειλικρίνεια στην κάμερα.
Ως γυναίκες και για τις υπόλοιπες γυναίκες.
PARFUMS CHRISTIAN DIOR X CTAOP
(CHARLIZE THERON AFRICA OUTREACH PROJECT)
Χάρη στις νέες ιστορίες #Diorstandswithwomen #Diorchinup, ο οίκος Dior συνεχίζει τη δράση του με το CTAOP, το ίδρυμα της Charlize Theron που δημιουργήθηκε 2007, για να υποστηρίξει ένα δίκτυο εκπαιδευτικών οργανώσεων που συνεργάζονται με νέους ανθρώπους σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, ενθαρρύνοντάς τους να προστατεύσουν την υγεία τους και να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους.
Μαζί με τη Charlize Theron, ο Dior δεσμεύτηκε συγκεκριμένα, με την πρώτη σειρά βίντεο πορτρέτων #Diorstandswithwomen #DiorChinUp, να χρηματοδοτήσει τις πανεπιστημιακές σπουδές των νέων που επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα υποτροφιών CTAOP Youth Leadership, σε συνεργασία με το κέντρο UCLA για την Παγκόσμια Υγεία και την Εκπαίδευση. Ο στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μελλοντικούς «ηγέτες», που συχνά είναι νεαρές γυναίκες που επαινούνται για τη συμμετοχή και την παθιασμένη αφοσίωση τους στις τοπικές κοινότητες.
Οι ολοκληρωμένες υποτροφίες θα επιτρέπουν την κάλυψη 4 ετών πλήρων διδάκτρων, καθώς και στέγαση, φαγητό, βιβλία, υπολογιστές και ταξιδιωτικά έξοδα, επιπροσθέτως σε ιδιαίτερα μαθήματα και εκπαιδευτικό μάθημα ηγεσίας για περίπου 15 μαθητές.
Υπερήφανη για τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από το CTAOP Youth Leaders Scholarship, η Charlize Theron θέλησε να γνωρίσει δύο νεαρά κορίτσια από τις υποτροφίες του 2019. Αυτοί οι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι ενσαρκώνουν δυναμικά το πνεύμα αυτού του φιλόδοξου, εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο θα υποστηριχθεί από τον οίκο Dior και για τις νέες υποτροφίες το 2021.
«Αποφασισμένες, παθιασμένες και πηγή έμπνευσης», χαρακτηρίζει η Charlize Theron τις Chevario Swanepoel και Mokwanda Mantshintschi, δύο νέες Νοτιοαφρικάνες, που έχουν ήδη επωφεληθεί από την υποτροφία CTAOP Youth Leaders. Η πρώτη σπουδάζει νομική για να γίνει δικαστής και να καταπολεμήσει τη βία κατά των γυναικών και των παιδιών και ονειρεύεται να εισέλθει στο κοινοβούλιο. Η δεύτερη, εξίσου παθιασμένη, ετοιμάζεται να γίνει φυσικοθεραπεύτρια και θέλει να εργαστεί σε νοσοκομείο προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση στη θεραπεία στην κοινότητά της.
PARFUMS CHRISTIAN DIOR X CTAOP
(CHARLIZE THERON AFRICA OUTREACH PROJECT)
Με διαβατήριο τα ιδανικά τους, είναι απολύτως αφοσιωμένες, εξελισσόμενες και ισχυρές. Με χαμόγελο, αποκαλύπτουν τις πεποιθήσεις που έχουν διατηρήσει από την παιδική ηλικία. Μπροστά τους, η Charlize Theron ακούει με ατελείωτο θαυμασμό και με υπερηφάνεια για το ίδρυμά της. Πολύ σύντομα, οι άνθρωποι θα μιλούν επίσης για νέους μαθητές που υποστηρίζονται από τον Dior με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα!
@DIOR
@DIORPARFUMS
#DIORSTANDSWITHWOMEN #DIORCHINUP

LI BINGBING
Ηθοποιός


«Ποια, πραγματικά, θες να είσαι»; Η Li Bingbing, μια διεθνώς διάσημη Κινέζα σταρ, κοιτάζει κάθε γυναίκα στα μάτια και θέτει τούτη την ερώτηση. Η δική της απάντηση έχει αποδειχθεί μέσω προσωπικών ενεργειών. Η Li Bingbing αποφάσισε να συνεχίσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρόλο που κάποιοι δεν τη θεωρούσαν ικανή, τελικά τα κατάφερε και πέρασε στο πανεπιστήμιο των ονείρων της. Ο εξαιρετικός της χαρακτήρας την ξεχώρισε για ακόμη μια φορά όταν έγινε μια από τις διασημότερες Κινέζες ηθοποιούς – αποδέκτρια πολλών μεγάλων βραβείων όπως το Golden Horse, το Hundred Flowers και το Huabiao Film Award (τρία από τα πιο διάσημα βραβεία ταινιών στην Κίνα) και νικήτρια στην κατηγορία «καλύτερη ηθοποιός» για την ερμηνεία της στην ταινία The Knot και The Message. Κατάφερε επίσης, να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο χάρη στους ρόλους της σε ταινίες που σάρωσαν όπως το Transformers, Resident Evil και The Meg. Προικισμένη και εκλεκτική, η Li Bingbing έχει λάμψει με την αδιάλειπτη δέσμευσή της για την προστασία του πλανήτη και των φιλανθρωπικών σκοπών της. Ίδρυσε τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση «L.O.V.E RESPONSIBLE LIFE» και είναι η πρώτη Κινέζα που πήρε τον τίτλο πρέσβειρας καλής θέλησης στο Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP). Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη ευθύνη που τιμά με πάθος και πίστη προωθώντας την προστασία του περιβάλλοντος και της άγριας ζωής μέσω της οικολογίας. Εδώ και πολύ καιρό, η Li Bingbing ενθαρρύνει τις γυναίκες να ξεπεράσουν τα όριά τους και να κάνουν το αδύνατο δυνατό. Η ίδια, ως εξαιρετικό παράδειγμα, επηρεάζει πολύ κόσμο.

DILONE
Μοντέλο


«Είμαι αυθεντική στον εαυτό μου ή είμαι προϊόν αυτού που η κοινωνία θέλει να είμαι»; Η Dilone, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της σημερινής εποχής, συνεχίζει να αναρωτιέται για την απάντηση σε αυτήν τη γενναία, ουσιαστική ερώτηση. Δεν είναι ικανοποιημένη μόνο πετυχαίνοντας ως αστέρι της πασαρέλας, η νεαρή γυναίκα επικαλείται τον απώτερο στόχο της αυτο-βελτίωσης. Για το σκοπό αυτό, αντιμετωπίζει τον κόσμο, λαμβάνοντας ώριμα αποφάσεις και δεσμεύσεις σε καθημερινή βάση. Πεπεισμένη και πειστική, η νεαρή Νεοϋορκέζα Δομινικανής καταγωγής έχει εδραιώσει το όραμα και την ομορφιά της ως σημαία της ελευθερίας. Με ανδρόγυνη και αισθησιακή εμφάνιση, δε θα αγγιστρωθεί σε κανένα ρόλο, τονίζοντας το δικαίωμα να αγαπά όποιον θέλει. Με τον ίδιο τρόπο, γνωρίζει ότι λόγω της μικτής καταγωγής της, η ομορφιά της αποτελεί ένα σημαντικό σύμβολο αλλαγής, ενσωματώνοντας τώρα την απαραίτητη ποικιλομορφία. Έχοντας επίγνωση της προνομιακής της θέσης ως κορυφαίο και περιζήτητο μοντέλο, παραμένει απόλυτα ξεκάθαρη και προτρέπει τις γυναίκες να αναλάβουν την ευθύνη για το ποιες πραγματικά είναι και να αποδεχθούν τις διαφορές τους.

YUNA KIM
Αθλήτρια Καλλιτεχνικού Πατινάζ


Το «Queen Yuna» είναι το πιο χαρακτηριστικό ψευδώνυμο, με το οποίο αποκαλείται συνήθως η Kim Yuna, ένας απόλυτος θρύλος του πατινάζ. Γεννημένη στη Νότια Κορέα το 1990, το παιδί θαύμα, που πέτυχε το πρώτο του τριπλό άλμα σε ηλικία 10 ετών, έγινε ολυμπιονίκης στις 25 Φεβρουαρίου 2010 στο Pacific Coliseum του Βανκούβερ, με την υψηλότερη βαθμολογία που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του αθλήματός της. Παγκόσμια πρωταθλήτρια δύο φορές το 2009 και το 2013 και ολυμπιονίκης το 2014, έχει μια εντυπωσιακή, ασυνήθιστη καριέρα και είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που έχει κερδίσει το «super grand slam». Γνωρίζοντας ότι είναι πρότυπο, χαίρεται που «η επιρροή των γυναικών αυξάνεται συνεχώς στον αθλητισμό, όπως συμβαίνει και στον κόσμο», και υπενθυμίζει ότι τα 18 χρόνια αγωνίσματος αποτέλεσαν μια ευκαιρία για να ξεπεράσει τον εαυτό της αντιμετωπίζοντας δυσκολίες. Με αποφασιστικότητα που βοήθησε στη διαμόρφωση της θρυλικής της καριέρας, λέει σε άλλες γυναίκες ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, μόνο λύσεις που πρέπει να βρεθούν μέσα τους, ήρεμα και με αυτοπεποίθηση.

INDIA MAHDAVI
Αρχιτέκτονας, Σχεδιάστρια, Σκηνογράφος


«Η ανεξαρτησία δεν είναι συνώνυμο της μοναξιάς, αλλά της αυτονομίας», τονίζει η India Mahdavi, όταν αναφέρεται στην καριέρα της ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων σε έναν κόσμο μετρημένων ευκαιριών. Γεννημένη στην Τεχεράνη και μεγαλωμένη στο Παρίσι, η India Mahdavi άνοιξε το στούντιο της το 2000, στην οδό Las Cases του Παρισιού, όπου συλλαμβάνει και δημιουργεί οικεία και απελευθερωμένα έργα, που ξεπερνούν τα φύλα και τα σύνορα. «Πολύχρωμη και πολύγλωσση προσωπικότητα», χαρακτηρίζει η ίδια τον εαυτό της, συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων δημιουργώντας αντικείμενα και έπιπλα μαζί με τεχνίτες και καλλιτέχνες. Από την Αρλ στο Λος Άντζελες μέσω Μαϊάμι, Λονδίνου ή Αιγυπτιακής ερήμου, η India Mahdavi έχει σχεδιάσει ποικίλους χώρους, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, μπουτίκ, ξενοδοχείων και σπιτιών. Αυτοί οι μοναδικοί χώροι ενσαρκώνουν το όραμά της για άνεση και κομψότητα, συνδυασμένοι με μια πινελιά χρώματος, χιούμορ και ποίησης. Αυτό το ευχάριστο, νομαδικό ευ ζην αποτελεί την εγγύηση δημιουργιών, που θρέφονται μέσα από ταξίδια, συναντήσεις και τέχνη, όλα διαποτισμένα από την πολυπολιτισμικότητα, που περιγράφει ως «την κατάργηση των συνόρων, τον ορισμό της ελευθερίας».

NATALIE PORTMAN
Ηθοποιός, Παραγωγός, Ακτιβίστρια, Συγγραφέας


«Σήμερα ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές, όπου οι γυναικείες φωνές ακούγονται περισσότερο από ποτέ». Λαμπερή και πηγή έμπνευσης, η Natalie Portman μιλά με πάθος και όραμα ως μια έμπειρη ακτιβίστρια, αφιερωμένη στα δικαιώματα των ζώων, τις πρωτοβουλίες κατά της φτώχειας, τα προβλήματα των γυναικών και τη μεταρρύθμιση των φυλακών. Το αστέρι της Natalie Portman γεννήθηκε από την ηλικία των 12 ετών, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως Vox Lux, Lucy In The Sky, the Star Wars prequels, Thor, Jackie, και Black Swan, για την οποία κέρδισε Oscar. Μαζί με τον Dior, με τον οποίο έχει σχέση πάνω από μια δεκαετία, είναι πολλών χρόνων υποστηρίκτρια του «WE Charity», το οποίο παρέχει εργαλεία μάθησης και πόρους για την ενδυνάμωση δασκάλων και μαθητών σε όλον τον κόσμο. Επιπλέον, εκφράζεται σθεναρά μιλώντας κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλυγουντ μέσω του «Time’s Up», καθώς και ζητά τη μεταρρύθμιση στις φυλακές του Λος Άντζελες. Η Portman είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της νεοσύστατης «ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών Angel City FC» του Λος Άντζελες. Πρόσφατα, κάνοντας το ντεμπούτο της στη συγγραφή, ανεδείχθη από τη New York Times ως η συγγραφέας με το πιο ευπώλητο παιδικό βιβλίο με τίτλο «Natalie Portman’s Fables», το οποίο επαναπροσδιορίζει τις κλασικές ιστορίες χρησιμοποιώντας έναν εντυπωσιακό τόνο, πνεύμα και χιούμορ.

YARA SHAHIDI
Ηθοποιός, Φορέας Αλλαγής, Εκτελεστική Παραγωγός


Η Yara Shahidi είναι ηθοποιός, εκτελεστική παραγωγός και μια εκρηκτική σταρ των σειρών του ABC, Black-ish, υποψήφια για βραβεία Emmy και Χρυσή Σφαίρα, καθώς και του Grown-ish, στο Freeform. Αυτή την περίοδο, στη σεζόν 3, η Shahidi πρωταγωνιστεί ως Zoey Johnson, μια φιλόδοξη, μοδάτη φοιτήτρια κολλεγίου που ξεκινά το ταξίδι της ενηλικίωσης. Έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία, η Yara εντυπωσιάζει με την άποψή της για την κοινωνία και τις πολλαπλές δεσμεύσεις της. «Η δημιουργία χώρου για αυτο-έκφραση είναι ένα περίπλοκο πράγμα», λέει.
Το 2017, το διάσημο περιοδικό Time την ανέδειξε ως έναν από τους πιο επιδραστικούς εφήβους της χρονιάς χάρη στον αγώνα της για μεγαλύτερη ποικιλομορφία στα τηλεοπτικά προγράμματα. Φοιτήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η θαυμάσια ηθοποιός και φορέας αλλαγής, ήταν μόλις 18 ετών όταν συμμετείχε στην έναρξη της πρωτοβουλίας ψηφοφορίας «Eighteen x 18», που τώρα ονομάζεται «WeVoteNext», για να ενθαρρύνει τους νέους να ψηφίσουν και να ευαισθητοποιήσουν το νομικό και πολιτικό σύστημα στη χώρα τους. Συνεχίζει να υπερασπίζεται τα προγράμματα STEM (Sciences, Technology, Engineering and Mathematics) για νέους μαθητές, υποστηρίζει θέματα γυναικών και αναγνωρίστηκε ως ηγέτης του New Hollywood Guard από το The Hollywood Reporter.

LEÏLA SLIMANI
Συγγραφέας & Δημοσιογράφος


«Μάθετε να λέτε όχι και μην προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες». Με μια ειλικρινή ματιά και ήρεμη, σταθερή φωνή, η Leïla Slimani λέει ότι πολύ νωρίς στη ζωή της πήρε απόφαση ότι ως γυναίκα θα είχε προτεραιότητα το ένστικτό της και όχι να ευχαριστεί άλλους ανθρώπους. Της έκανε καλό «να υψώσει ανάστημα» και να απομακρυνθεί από τη δημοσιογραφία, καθώς αυτή η ριζοσπαστική επιλογή την οδήγησε να γράψει το πρώτο της μυθιστόρημα «In the Garden of the Ogre» το 2014, ακολουθούμενο από το «The perfect Nanny» («The Lullaby » στο Ηνωμένο Βασίλειο) για το οποίο κέρδισε το βραβείο Goncourt το 2016. Μεταφρασμένη σε όλον τον κόσμο, η Γάλλο-μαροκινή συγγραφέας απολαμβάνει τεράστια επιτυχία και συνεχίζει το απαιτητικό της έργο, ριζωμένο σε έναν σύγχρονο και φωτισμένο φεμινισμό που διακηρύσσει δυνατά και καθαρά : «Όταν δίνετε στον εαυτό σας άδεια να κάνετε ορισμένα πράγματα, τότε γίνεστε πιο γενναιόδωροι με τους γύρω σας».
Στην κάμερα, είναι ήρεμα αποφασιστική, καθώς μοιράζεται τις πεποιθήσεις της σχετικά με την άρνηση των κοινωνικών υπαγορεύσεων και των οδηγιών για γυναικεία τελειότητα, ενώ διεκδικεί ωφέλιμο χρόνο για τον εαυτό της, ο οποίος είναι απαραίτητος για την προσωπική της ανέλιξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ