Ελπίδα και θάρρος σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν με την ενδομητρίωση δίνει και φέτος η Κύπρος, συμμετέχοντας για 6η συνεχόμενη χρονιά στο παγκόσμιο κίνημα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού “Worldwide Endomarch”.

Λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, η φετινή καμπάνια “Endomarch Cyprus 2021” πραγματοποιείται virtually με μεταδόσεις τηλεοπτικών σποτ, δημοσιεύσεις ενημερωτικών Δελτίων, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στοχευμένες αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Εκστρατείας Facebook και Instagram.

Στο πλαίσιο του “Virtual Endomarch Cyprus 2021”, θα πραγματοποιηθεί Ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση, στις 27 Μαρτίου, στις 16:00, όπου ο Πρόεδρος του Endomarch Cyprus Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας – Γυναικολόγος – Επεμβατικός Χειρουργός, θα ενημερώσει το κοινό για τα αίτια και τις επιπλοκές της ενδομητρίωσης, καθώς και για τις θεραπευτικές επιλογές που έχουν οι γυναίκες, οι οποίες υποφέρουν από την πάθηση. Παράλληλα ο Δρ. Σταυρούλης, θα απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ενδομητρίωση, η οποία ευθύνεται για προβλήματα υπογονιμότητας χιλιάδων γυναικών, στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Για συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση και για υποβολή ερωτήσεων, πατήστε στο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/338304714276665/

Πρέσβειρα της εκστρατείας Endomarch Cyprus, είναι η γνωστή παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία μέσω τηλεοπτικών μηνυμάτων, στηρίζει ενεργά την προσπάθεια διαφώτισης, απευθύνοντας το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από ενδομητρίωση.

Στην Κύπρο, όπως και σε όλο τον κόσμο, μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας πάσχει από ενδομητρίωση, ενώ πέραν των 200 εκατομμυρίων παγκοσμίως, παλεύουν με την πάθηση αυτή.

Το σχεδιασμό της Εκστρατείας Διαφώτισης και την υλοποίηση της Επικοινωνιακής Στρατηγικής του Endomarch Cyprus, αναλαμβάνει η Avaton Communications.

Πως ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κίνημα Endomarch Worldride:

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ενδομητρίωση, ξεκίνησε το 2014 στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Stanford, από τον καθηγητή Μαιευτικής Γυναικολογίας και Γενικής Χειρουργικής Δρ. Camran Nezhat, το κίνημα ENDOMARCH Worldride. Σήμερα στο παγκόσμιο αυτό κίνημα συμμετέχουν περισσότερες από 65 χώρες σε όλο τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος. Πρόεδρος του Endomarch Cyprus έχει ορισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος – Επεμβατικός Χειρουργός και Ιδρυτής του Endometriosis & Fertility Center Δρ. Ανδρέας Σταυρούλης, ο οποίος συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δράσεις της Εκστρατείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ