Είμαστε υπέρ-ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε από το καλοκαίρι με τέτοια σπουδαία νέα! Το Fork Food Market επιτέλους θα βγει για μια βραδιά εκτός Λευκωσίας και, πιο συγκεκριμένα, θα πάει στη Λάρνακα!
Θα μας βρείτε στην πλατεία Ευρώπης, που είναι δίπλα στην παραλία των Φοινικούδων, την Παρασκευή 2 του Σεπτέμβρη. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ. 

Για αυτούς που θα μας επισκεφτούν για πρώτη φορά, ορίστε μερικά λόγια για εμάς:
Το Fork Food Market είναι η πρώτη αγορά street food της Κύπρου η οποία λειτουργεί από το 2014 στη Λευκωσία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με μια πολύ καλή ομάδα πωλητών και έτσι στην αγορά μας μπορείτε να περιμένετε να βρείτε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί μας σε street food. Θέλουμε να προσφέρουμε πάντα μια ωραία και ολοκληρωμένη εμπειρία στον κόσμο μας έτσι πάντα γυρεύουμε άνετους και καλαίσθητους χώρους όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του παρέα με καλή μουσική.
Σίγουρα, ο χώρος που θα μας υποδεχτεί στη Λάρνακα είναι ιδανικός, αφού η πλατεία είναι πολύ κοντά στην παραλία και έτσι θα μπορείτε να απολαύσετε τα πρώτα σας ποτά χαλαρά δίπλα στο κύμα. Το φαγητό θα κυμαίνεται από κλασικές επιλογές όπως burgers, hot dogs και φαλάφελ σε πιο εξωτικές επιλογές όπως Ασιατικά dumplings και Ταϊβανέζικα bao buns. Ελάτε τη βόλτα σας, δέστε τι προσφέρουμε και επιλέξτε ότι τραβά το στομάχι σας.

Αυτή η εκδήλωση έχει καιρό που περιμένει να συμβεί αφού τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει διάφορες προσπάθειες να βγούμε εκτός Λευκωσίας. Είμαστε πολύ περήφανοι αυτή τη στιγμή που μπορούμε να πούμε ότι επιτέλους συμβαίνει!
 
Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!!
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email (market@forkcy.com) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777 / +35799395261.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ