Είσαι γεμάτος ενέργεια, αγαπάς τη δουλειά σου, σου αρέσει να προπονείς και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, ακόμα και αν αυτοί που προπονείς είναι μόνο …κάποιοι φίλοι! Είτε τρέχεις, είτε κολυμπάς, είτε ασχολείσαι με το crossfit ή με οποιαδήποτε άλλης μορφή εκγύμναση, είτε είσαι κορυφή στο τένις τώρα κάνε το δικό σου match point!

Γιατί υπάρχει λύση να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Μια λύση φρέσκια, μοναδική και κατάλληλη για ανθρώπους σαν και εσένα και όλα αυτά με ένα κλικ!

Η  πλατφόρμα Coachtribe είναι κάτι ξεχωριστό και πολύ πρωτοποριακό, είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που θα γίνει ο διαδικτυακός σου συνεργάτης. Είναι ο τρόπος που αναζητούσες για να αυξήσεις το πελατολόγιό σου, τους ανθρώπους που θέλουν να προπονηθούν στο δικό σου άθλημα με τον δικό σου τρόπο.

Μια εξειδικευμένη πλατφόρμα στην οποία το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ως coach ένα προφίλ, να γράψεις τα επαγγελματικά σου στοιχεία,  να ορίσεις τη διαθεσιμότητά σου και μετά απλά να περιμένεις τα αποτελέσματα που θα έχει η κίνησή σου αυτή. Η πλατφόρμα θα κάνει τη δύσκολη δουλειά για σένα.

Η Coachtribe ξεκινήσε ταυτόχρονα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο, έχει σκοπό να σου κάνει την επαγγελματική σου ζωή πιο εύκολη και να αυξήσει την πελατεία σου. Έτσι εσύ επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου χωρίς να αναλώνεσαι στα διαδικαστικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξήσεις τα έσοδά σου, να αναβαθμίσεις την καριέρα σου και φυσικά να προσεγγίσεις ένα ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρετε πραγματικά να γυμναστεί και ταυτόχρονα ταιριάζει στη δική σου φιλοσοφία.

Οι εν δυνάμει πελάτες μπορούν να σε ανακαλύψουν βάσει τοποθεσίας, θα μπορούν να δουν τη διαθεσιμότητά σου, να κλείνουν το τμήμα που τους ενδιαφέρει και να προπληρώνουν. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδείξεις πώς η εμπειρία και η γνώση σου μπορούν να οδηγήσουν τους μαθητές σου στην επίτευξη των στόχων τους.

Ενημερωτικά οι πληρωμές των μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν μέσα από την πλατφόρμα θα μεταφέρονται αυτόματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Ακόμα, επειδή οι πληρωμές λαμβάνονται από τον πελάτη δύο μέρες πριν την ημέρα του μαθήματος χωρίς επιστροφή χρημάτων, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνονται οι ακυρώσεις των μαθημάτων.

Και επειδή ξεκινάμε με όρεξη για αυτή την πλατφόρμα, προσφέρουμε τα ακόλουθα:

  • 5 μήνες δωρεάν δοκιμή
  • οι 1000 πρώτοι εγκεκριμένοι γυμναστές που θα συμπληρώσουν το προφίλ τους με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, λαμβάνουν δώρο ένα πακέτο με προϊόντα της Coachtribe

Απλά, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο http://bit.ly/2Z9nx6D και άφησε τους πελάτες να σε βρουν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Τώρα το personal coaching έγινε ακόμα πιο personal.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ