Το ΜY Coffee Island App, η εφαρμογή που έφερε τον κόσμο του καφέ στο κινητό σου, τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021, στην κατηγορία Δημιουργία και Αξιοποίηση Κινητών Εφαρμογών.

Η εφαρμογή που έκανε την εμπειρία απόλαυσης του καφέ -και όχι μόνον- ακόμα πιο συναρπαστική, βραβεύτηκε για την επιτυχία της στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021.

Το MY Coffee Island App δημιουργήθηκε εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, προσφέροντας στον καταναλωτή ένα αναβαθμισμένο ψηφιακό κατάστημα, ενθαρρύνοντας τον να ζήσει την εμπειρία του καφέ μέσα από το κινητό του. Σχεδιασμένο σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που προσομοιάζει με αυτό του φυσικού  καταστήματος, σου δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να καταχωρήσεις την παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα, αλλά και να γνωρίσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η εταιρία μέσα από το δίκτυο συνεργατών της.

Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής του MΥ Coffee Island App, είναι:

  • Πρόγραμμα Επιβράβευσης (Loyalty Program) – €5 για κάθε 1000 βαθμούς
  • Coffee Mates – Δυνατότητα αποστολής εξατομικευμένης παραγγελίας σε 3ο πρόσωπο
  • Προγραμματισμός Παραγγελίας – Δυνατότητα προγραμματισμού για παραλαβή (take away ή delivery) παραγγελίας σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα
  • Coffee ID – Διασκεδαστικό quiz για ένα διάλειμμα μέσα από το οποίο το προφίλ του χρήστη ταυτίζεται με τον καφέ που του ταιριάζει

Σήμερα η χρήση του My Coffee Island App φτάνει το 81% των συνολικών online παραγγελιών ενώ ο συνολικός αριθμός παραγγελιών μέσω του My Coffee Island App σε μηνιαία βάση έχει τριπλασιαστεί. 

Ο κάθε χρήστης που κατεβάζει το  My Coffee Island App, απολαμβάνει έκπτωση αξίας €2.00 με την 1η του παραγγελία μέσω της εφαρμογής.

Το MY Coffee Island App μπορείς να το κατεβάσεις από το App Store και Play Store.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ