«Κάθε ιστορία έχει το δικό της χρώμα», επισημαίνει το νέο εταιρικό βίντεο των καταστημάτων Chakarian Colour Centre. Ένα βίντεο που ξεχωρίζει ιδιαίτερα, αφού δημιουργήθηκε για να διεισδύσει στην καρδιά και στο μυαλό του κοινού και να επιτύχει την ανθρώπινη σύνδεση, σε μια εποχή όπου η ανάγκη για αυτή τη σύνδεση, είναι ισχυρότερη από ποτέ.

«Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αντιμετωπίζουμε όλοι πρωτόγνωρες προκλήσεις. Τα νέα δεδομένα έριξαν φως στον πραγματικό ρόλο που έχει ο τομέας μας στις ζωές των πελατών μας», δήλωσε ο Κος Γιάννης Παπαϊωάννου, Marketing Manager των Chakarian Colour Centre.

Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η εταιρεία θέτει τον πήχη όλο και υψηλότερα στον τομέα των χρωμάτων και συστημάτων βαφής και προστασίας για όλες τις επιφάνειες. Προσφέροντας μεγάλη γκάμα από επώνυμες μάρκες, όπως Dulux και Vivechrom, τεράστια επιλογή χρωμάτων και προηγμένες λύσεις για επαγγελματίες τόσο στην οικοδομική βιομηχανία, όσο και στο ευρύ κοινό, η εταιρία ηγείται δυναμικά στην αγορά, με 6 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

«Προτεραιότητά μας ήταν πάντα να μοιραζόμαστε την εξειδίκευσή μας με τον απλό καταναλωτή», συνεχίζει ο κος. Παπαϊωάννου. «Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι οι μάρκες και τα προϊόντα που προσφέρουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο σε σημαντικές στιγμές ζωής. Δεν είναι απλά χρώμα, μπογιά, βερνίκι, πινέλο. Η ανανέωση του σπιτιού, οι μικρές λεπτομέρειες, η προστασία των επιφανειών που προστατεύουν την οικογένειά σου, ένα νέο παιδικό δωμάτιο, ένα νέο γραφείο, όλα αυτά είναι καθοριστικοί σταθμοί ζωής. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να βάλεις τη δική σου πινελιά στον δικό σου χώρο, ώστε να αντανακλά το δικό σου προσωπικό γούστο. Διανύοντας λοιπόν μαζί, τις πρόσφατες προκλήσεις, που πιθανόν να μας άφησαν με ένα άβολο αίσθημα απομόνωσης, θέλουμε να υπενθυμίσουμε τους πελάτες, αλλά και τους συνανθρώπους μας, πως είμαστε εδώ για να τους καθοδηγήσουμε, να τους συμβουλεύσουμε, να σταθούμε δίπλα τους. Γιατί νοιαζόμαστε αληθινά για όλα όσα νοιάζονται».

Δείτε το νέο εταιρικό βίντεο εδώ: https://og-chakarian.com/chakarian-colour-centres/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ