Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με πρωταρχικό στόχο, τα παπούτσια μας να είναι πιο άνετα από ποτέ, κρατώντας ψηλά στην ατζέντα τη βιωσιμότητα με οικολογικά παπούτσια.

Αυτή την Άνοιξη και ένα χρόνο μετά την πανδημία, η άνεση και οι στιγμές χαλάρωσης, είναι ότι αναζητούν περισσότερο οι άνθρωποι για να ξεφεύγουν έστω και λίγο από την πραγματικότητα και να αισθάνονται όμορφα περνώντας όμορφες στιγμές, εμπειρίες και αγορές.

Η νέα μας τεχνολογία άνεσης B.E.D. Foam, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ενέργειας στην 100% Vegan συλλογή μας. Εκτός ότι είναι πολύ άνετη, η  B.E.D. Foam σόλα, μπορεί να βοηθήσει τα πόδια σας να παραμείνουν δροσερά και στεγνά καθ ‘όλη τη διάρκεια της μέρας. Η σόλα είναι κατασκευασμένη από αφρό PU, που ενσωματώνει το 25% του ανακυκλωμένου υλικού, καθιστώντας την πιο βιώσιμη και άνετη μας σόλα από ποτέ!

 

Με τη Vegan δέσμευσή μας και τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή, τα παπούτσια, τσάντες και τα αξεσουάρ CALL IT SPRING, εξακολουθούν να είναι 100% vegan. Αυτό σημαίνει ότι δε χρησιμοποιούμε κανένα ζωικό προϊόν κατά τη διαδικασία κατασκευής των παπουτσιών, όπως δέρμα ζώων, φτερά, κοχύλια, πραγματικό μετάξι, ίνες μαλλιού, ή οποιεσδήποτε άλλες διαδικασίες παραγωγής βασισμένες  σε ζώα, γόμες και συστατικά! Από τότε που ξεκινήσαμε το 100% vegan ταξίδι μας το 2019, είμαστε με πιστοποίηση PETA-Approved Vegan.

Τα παπούτσια CALL IT SPRING θα τα βρείτε στο Nicosia Mall και στο My Mall Limassol.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ