Το BEON1X Open Mind Music Festival, ένα 6-ήμερο καθηλωτικό μουσικό ταξίδι, με 40 DJs επί σκηνής από 15 διαφορετικές χώρες, 60 ώρες ασταμάτητης μουσικής, 5.000 φώτα, εκρηκτικά fire-shows και πάνω από 16.000 επισκέπτες, όλα σε μια τοποθεσία στην παραλία του ΚΟΤ στη Λάρνακα, ολοκληρώθηκε πανηγυρικά την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022, αλλάζοντας για πάντα την Κυπριακή μουσική σκηνή. Εκπληκτικές εμφανίσεις από ένα εξαιρετικό line-up καλλιτεχνών, όπως οι Carl Cox, Boris Brejcha, Chelina Manuhutu, Who Made, Who, Deborah De Luca, Paul Kalkbrenner, Dao Dar, Tania Vulcano, Guy J, Nick Warren, Nic Fanciullli, HVOB, μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που ανατίναξαν την κεντρική σκηνή, τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα. Σε μια εξίσου πρωτόγνωρη κίνηση, το BEON1X έδωσε μοναδική ευκαιρία σε ντόπιους καλλιτέχνες και DJs να συναντηθούν και να εμφανιστούν με όλα τα μεγάλα ονόματα σε μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου.

Ο νέος μουσικός πλανήτης BEON1X,  έδωσε χρώμα και ύφος γίνοντας ένα με την Κυπριακή πραγματικότητα, επιτρέποντας σε χιλιάδες διεθνείς και ντόπιους επισκέπτες να βιώσουν ένα βαθύ, νοσταλγικό κύμα ηλεκτρονικής μουσικής, σε δύο ειδικά σχεδιασμένες σκηνές, την επιβλητική κεντρική σκηνή και την μυστηριακή οργανική σκηνή. Ακροβατικά, έργα τέχνης, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, περίπτερα μακιγιάζ, σταθμοί φαγητού και ποτού είναι μόνο μερικά από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Το φαινόμενο BEON1X Open Mind Music Festival, το πρώτο DJ event που έγινε ποτέ, αγκαλιάστηκε από το κόσμο κι όλα δείχνουν ότι η Κύπρος το θέλει να επιστρέψει σύντομα!

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς την υποστήριξη και τη συνεργασία των τοπικών αρχών, της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, των εκατοντάδων ντόπιων προσώπων και εταιρειών που συμμετείχαν, των συντελεστών, των εθελοντών. Επίσης, των διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών που τίμησαν το Νησί και το Φεστιβάλ με την παρουσία τους, βάζοντας την Κύπρο σε έναν εντελώς νέο μουσικό χάρτη.

Εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς είναι μοναδικές στο είδος τους και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δόθηκε να δημιουργήσουμε αυτόν τον νέο μουσικό πλανήτη στην Κύπρο!

Η αντίστροφη μέτρηση για το BEON1X Open Mind Music Festival 2023 έχει ξεκινήσει…

Early bird εισιτήρια εδώ https://beon1x.com/    

Τα λέμε την επόμενη χρονιά BEON1X people!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ