Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτοί φίλοι και εκπρόσωποι των media, οι οποίοι βρέθηκαν στην υπέροχη αυλή του Barrique Wine & Deli, την Τετάρτη, 8 Ιουνίου. H βραδιά επιφύλασσε ένα δείπνο αποτελούμενο από εξαιρετικές γεύσεις, όλες από το νέο μενού του Barrique, καθώς και μοναδικά κρασιά από την πλούσια γκάμα του εξαίσιου wine cellar του.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το νέο μενού του χώρου που δημιούργησε ο chef Φρίξος Ευαγγέλου και εκτελέστηκε από τον chef Γιάννο Βαλιαντή. Ανάμεσα σε άλλα, όσοι παρευρέθηκαν ξεχώρισαν το τραχανότο, το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο Summer Tomato Risotto, τις γευστικές μπρουσκέτες, το Crispy Skin Sea Bass Fillet και την μοσχαρίσια μπριζόλα με μοσχαρίσιο ζουμί με κάπαρη και μαϊντανό.

Το Barrique Wine & Deli είναι ένας μοναδικός χώρος για να απολαύσει κανείς κρασί από την πλούσια γκάμα που διαθέτει, ποικιλία μοναδικών γεύσεων και όλα αυτά υπό ξεχωριστές μουσικές επιλογές που υπόσχονται να χαρίσουν σε όλους τους φιλοξενούμενους υπέροχες βραδιές.

Βρείτε το Barrique Wine & Deli στην Οδό Μενάνδρου 4, 1066 στη Λευκωσία. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 263777. Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το Barrique Wine & Deli σε Facebook και Instagram, και μέσω της ιστοσελίδας του www.barrique-cyprus.com.

Ο όμορφος και ανανεωμένος εξωτερικός χώρος του Barrique.
Νατάσα Αλεξάνδρου.
Άντρια Τόλλα.
Αλεξία Μεγαλέμου.
Κώστας Καρνάκης.
Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Όλγα Τσαούση.
Τόνια Αριστοκλέους.
Κλειώ Μαρίνα Σταύρου.
Άντρια Γεωργίου, Ανδρέας Κάτσιης.
Γεωργία Γεωργίου, Άνθια Σερδάρη.
Ανδρέας Κάτσιης, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Γεωργία Γεωργίου.
Ανδρέας Ευσταθίου, Κώστας Νικολάου, Αντώνης Βαφέας, Julien Masson.
Δημήτρης Κωνσταντίνου, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου.
Σταύρος Ανδρέου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ