Η νέα σειρά AROXOL NATURAL 4, είναι μία πρωτοπόρα προσθήκη στην γκάμα της μάρκας AROXOL, που προσφέρει προστασία με φυσικό τρόπο. Τα προϊόντα της σειράς, περιέχουν 100% φυσικά αιθέρια έλαια και δεν περιέχουν καθόλου εντομοκτόνες ουσίες.

Τα προϊόντα AROXOL NATURAL 4 είναι η ιδανική λύση για όσους ψάχνουν φυσικές λύσεις, για όσους είναι ευαισθητοποιημένοι σε περιβαλλοντικά θέματα και θέματα υγείας. Το πρόβλημα των κουνουπιών υπάρχει, αλλά τώρα υπάρχει και ο φυσικός τρόπος αντιμετώπισής του, για να είναι η φύση και η ζωή σε ισορροπία.

Η σύνθεση των AROXOL NATURAL 4 είναι συνδυασμός 4 φυσικών αιθέριων έλαιων: σιτρονέλλα, λεβάντα, ευκάλυπτος και λεμόνι. Τα αιθέρια έλαια έχουν τη δυνατότητα να αρωματίζουν ευχάριστα τον χώρο και να προσφέρουν αποτελεσματική εντομοαπωθητική δράση. Τα φυσικά αυτά προϊόντα υπόσχονται ήρεμα βράδια, χωρίς βουητά και τσιμπήματα.

Η σειρά περιλαμβάνει σετ ηλεκτρική συσκευή και υγρό, υγρά ανταλλακτικά, κλασσικά πλακίδια για εσωτερικό χώρο και σπιράλ για εξωτερικό χώρο. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε υπεραγορές και καταστήματα λιανικής, με μείωση τιμής και ειδικές προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφτείτε το info.eureka.com.cy/aroxol

Νέα σειρά προϊόντων AROXOL NATURAL 4, προστατεύουν εσένα και όσους αγαπάς, με τον πιο φυσικό τρόπο.

AROXOL. Πάντα περισσότερα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ