O Augustinus Bader, ο βραβευμένος οίκος πολυτελούς περιποίησης δέρματος και μαλλιών, ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο ενός στρατηγικού γύρου χρηματοδότησης 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Επικεφαλής είναι ο ιστορικός επενδυτής Impala και η νεοφερμένη General Atlantic, με τη συμμετοχή των Antoine Arnault, Natalia Vodianova και Javier Ferrán, που αποτιμούν σήμερα τον οίκο Augustinus Bader σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το brand Augustinus Bader ιδρύθηκε το 2018 από τον καθηγητή Augustinus Bader, επιστήμονα Βιοϊατρικής και κορυφαίο ειδικό στην αναγεννητική ιατρική, και τον επενδυτή Charles Rosier, Συνιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο. Σχεδιασμένα με τεχνολογία TFC8® και βασισμένα σε έρευνα τριών δεκαετιών στην επούλωση της επιδερμίδας και την επιδιόρθωση ιστών, τα υποστηριζόμενα από την επιστήμη προϊόντα της εταιρείας συνέβαλαν στη μεταμόρφωση της αγοράς της πολυτελούς περιποίησης δέρματος.

Έχοντας κατακτήσει το περίφημο “unicorn” status τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή του, ο οίκος Augustinus Bader κατέχει υψηλή θέση στη βιομηχανία της ομορφιάς, χάρη στην υποστηριζόμενη από την επιστήμη τεχνολογία του, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους πιστούς καταναλωτές του. Η ερευνητική προσέγγιση της εταιρείας και η αφοσίωσή της στην υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών, επέτρεψε την κυκλοφορία ανατρεπτικών προϊόντων, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 100 παγκόσμια βραβεία σε μόλις τέσσερα χρόνια.

Η επένδυση αποσκοπεί στη στήριξη της παγκόσμιας ανάπτυξης της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής επέκτασης στην Κίνα, τις βασικές αγορές της Ασίας-Ειρηνικού και το Travel Retail. Επιπλέον, ο οίκος Augustinus Bader σχεδιάζει ενέργειες για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας του και πρωτοβουλίες μάρκετινγκ, με σκοπό να μεγιστοποιήσει τη συνεχή επέκτασή του στην αγορά των ΗΠΑ.

ΟCharles Rosier, Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Augustinus Bader,δήλωσε: «Η επίτευξη  του “unicorn” status αποτελεί μια σπουδαία στιγμή για το brand Augustinus Bader. Καλωσορίζουμε μια ομάδα επενδυτών αυτού του βεληνεκούς στη μετοχική μας βάση, καθώς επικεντρωνόμαστε στη στρατηγική επέκταση της επιχείρησής μας. Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία να προσεγγίσουμε περισσότερους πελάτες παγκοσμίως και ανυπομονούμε για την επόμενη φάση ανάπτυξης του brand, καθώς στοχεύουμε στο να επαναπροσδιορίσουμε την πολυτελή περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών».

*Σημείωση: Το TFC8®, ή Trigger Factor Complex (TFC), αποτελεί  τεχνολογία ανανέωσης κυττάρων από τον Augustinus Bader, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αποτελούμενο από φυσικά αμινοξέα, βιταμίνες υψηλής ποιότητας και σύνθετα μόρια που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα, το TFC8® θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα, υποστηρίζοντας τις έμφυτες δυνατότητές της για ανανέωση.

Σχετικά με τον οίκο Augustinus Bader

Η Augustinus Bader είναι ένας πολυβραβευμένος οίκος πολυτελούς περιποίησης δέρματος και μαλλιών, που υποστηρίζεται από το υψηλότερο επίπεδο εφαρμοσμένης επιστήμης στον κλάδο. Το brand ιδρύθηκε το 2018 και βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας με επικεφαλής τον επιστήμονα Βιοϊατρικής και κορυφαίο ειδικό της αναγεννητικής ιατρικής και των βλαστοκυττάρων, τον καθηγητή Augustinus Bader. Το ομώνυμο brand ανέτρεψε τα δεδομένα στη βιομηχανία της ομορφιάς με το TFC8®, μια κατοχυρωμένη τεχνολογία που βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα της σειράς και λειτουργεί υποστηρίζοντας την έμφυτη ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να ανανεώνεται, προσφέροντας πρωτόγνωρα αποτελέσματα. Ο οίκος Augustinus Bader ξεκίνησε με δύο εμβληματικά προϊόντα, το «The Cream» και το «The Rich Cream». Σήμερα, η σειρά έχει εξελιχθεί σε μια πολυτελή συλλογή clean και εξαιρετικά αποτελεσματικών προϊόντων, που χρησιμοποιούνται από κορυφαίους ειδικούς περιποίησης δέρματος και μαλλιών ανά τον κόσμο.

Στην Κύπρο τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε αυστηρά επιλεγμένα σημεία πώλησης Beauty Line και δερματολογικά κέντρα και SPA τα οποία προσφέρουν και την αποκλειστική θεραπεία «Τhe Method by Augustinus Bader».

www.augustinusbader.com

@augustinusbader

@reliatrading

#AugustinusBader

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ