Αποτελέσματα Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την ανέγερση του Κέντρου ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων με χαρά ανακοινώνει πως ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός προσχεδίων για την ανέγερση του Κέντρου ΠΑΣΥΚΑΦ, ολοκληρώθηκε με την κατάθεση 28 συμμετοχών.

Ομόφωνα αναδείχθηκε από την αρμόδια κριτική επιτροπή το πρώτο βραβείο και η απονομή τριών βραβείων ως εξής:

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο Βραβείο

ΚΩΔ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 24425

Κατερίνα Λοϊζά, Αρχιτέκτονας, Μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ)

2ο Βραβείο

ΚΩΔ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 13026

Παναγιώτης Παναγή, Αρχιτέκτονας, Μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ)

3ο Βραβείο

ΚΩΔ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 18564

Αλέξανδρος Λειβαδάς, Αρχιτέκτονας, Μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ)

ΕΠΑΙΝΟΣ

ΚΩΔ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 18133

Παύλος Φεραίος- FEREOS ARCHITECTS LLC., Αρχιτέκτονας, Μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ)

Η επταμελής κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούνταν από τους Χριστάκη Σάντη, Ταμία Δ.Σ ΠΑΣΥΚΑΦ, Εκπρόσωπο Αγωνοθέτη, Κυριάκο Κυριάκου, Μέλος Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑΦ, Εκπρόσωπο Αγωνοθέτη, Νικόλα Φιλίππου, Εκτελεστικό Διευθυντή ΠΑΣΥΚΑΦ, Εκπρόσωπο Αγωνοθέτη, Μιχάλη Κοσμά, Αρχιτέκτονα, Εκπρόσωπο Αγωνοθέτη, Άννα Γαλαζή  Ιακώβου, Αρχιτέκτονα, Εκπρόσωπο Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Μυρτώ Βορεάκου, Αρχιτέκτονα, Εκπρόσωπο ΕΤΕΚ, Χρίστο Μαραθοβουνιώτη, Αρχιτέκτονα, Εκπρόσωπο ΕΤΕΚ, ενώ γραμματειακή υποστήριξη παρείχε ο Άλκης Αναστασιάδης, Υπεύθυνος Πολιτικής και Στρατηγικής ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ο ΠΑΣΥΚΑΦ θα απονείμει τα βραβεία και θα εκθέσει όλες τις μελέτες που έχουν υποβληθεί στο διαγωνισμό.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τον Χορηγό του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού, τη Φαρμακευτική Οργάνωση Κύπρου, τα μέλη της Κριτικής και Συμβουλευτικής Επιτροπής και όλους όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.