Η Action Global Communications ανέλαβε τη στρατηγική επικοινωνία και προώθηση της e.GO Mobile στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Action έχει αναλάβει το στρατηγικό πλάνο για την πρώτη παρουσίαση του γερμανικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου στη χώρα, μέσα από διάφορες ενέργειες, όπως παρουσία σε εκθέσεις, εκδηλώσεις, υπηρεσίες γραφείου Τύπου και ψηφιακής επικοινωνίας. Η e.GO συνεργάζεται επίσης με την Action για τη δημιουργία της πρωτοβουλίας βιωσιμότητας GlobalGreenGreece.

Η e.GO Mobile, με έδρα το Άαχεν, είναι ανεξάρτητος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων και συστημάτων βιώσιμης κινητικότητας. Η πρώτη εμφάνιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου, σε μία Exclusive εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η e.GO παρουσίασε το καινοτόμο και μοναδικά σχεδιασμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητό της e.GO Life σε εκπροσώπους του Τύπου.

Η Αγγελική Κιοφίρη, Country Manager της Action Global Communications στην Ελλάδα δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία. Η γερμανική e.GO Mobile παρουσιάζει στην Ελλάδα το εξαιρετικής κατασκευής ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, επενδύοντας παράλληλα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Η e.GO Mobile, λόγω της ηλεκτροκίνησης, συμβάλλει δραστικά στην μείωση εκπομπής ρύπων και προάγει τη βιωσιμότητα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που επέλεξε την Action Global Communications για τη στρατηγική επικοινωνία και τις ενέργειες προώθησής της στην Ελλάδα».

Ο Prof. Dr. Ulrich Hermann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της e.GO Mobile δήλωσε: «Η είσοδος της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά είναι κεφαλαιώδους σημασίας, αφού αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα επέκτασης της e.GO στις διεθνείς αγορές. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε παρουσία της εταιρείας στη χώρα, αναζητούσαμε έναν στρατηγικό συνεργάτη που να μπορεί να αναλάβει το πλήρες πρόγραμμα επικοινωνίας και προώθησης της e.GO στη Ελλάδα, τον οποίο και βρήκαμε στην Action Global Communications».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Action Global Communications επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.actionprgroup.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ