Ο Λευτέρης Ζαττάς είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Slimmer of the Year που διοργανώνει κάθε χρόνο η εταιρεία The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, που συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα τη δική της ιστορία στο κεφάλαιο απώλεια βάρους.

Ο 18χρονος Λευτέρης Ζαττάς με τη στήριξη της Συμβούλου του, Μίμα Ντάγκλας στην Λευκωσία, κατάφερε να πετάξει από πάνω του 51 ολόκληρα κιλά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους 15 φιναλίστ που επιλέχθηκαν και οι οποίοι έχασαν συνολικά 630 κιλά με επιτυχία! Οι ιστορίες επιτυχίας των 15 φιναλίστ είναι διαθέσιμες στο soty.one2onediet.com.cy. Μέσα από μια ηλεκτρονική ψηφοφορία, το κοινό ανάδειξε τον μεγάλο νικητή.

 

Ο Λευτέρης και η Σύμβουλος του Μίμα Ντάγκλας, πανηγυρίζουν την νίκη τους.

O Andy Jones Business Development Manager από το Η.Β, ο διευθυντής της εταιρείας Ηλίας Ζένιος, ο Λευτέρης και η Μίμα.

 

 O Λευτέρης και η Μίμα με τους παρουσιαστές της βραδιάς, Νικόλα Ιωαννίδη και Μαρία Ονησιφόρου.

Ο νικητής της βραδιάς Λευτέρης Ζαττάς με τη Σύμβουλο του Μίμα Ντάγκλας, όπου μαζί πέταξαν 51 κιλά.

Νικητής του ημιτελικού, Ανδρέας Λοϊζίδης με τη Σύμβουλο του Λίζα Καρατζιά από Λευκωσία, όπου μαζί πέταξαν 77 κιλά.

Νικήτρια του ημιτελικού, Έλενα Θεοδώρου με τη Σύμβουλο της Αυγή Ιωάννου από Λάρνακα, όπου μαζί πέταξαν 28 κιλά.

 Λευτέρης Ζαττάς πριν χάσει τα επιπλέον κιλά με την 1:1 Diet

Δεκαοκτώ μήνες μετά το rebranding της γνωστής σε όλους The Cambridge Diet, όπως ονομαζόταν, και μετά από μια πανδημία με lockdowns που έφερε τα πάνω κάτω στη διατροφή πολλών, η δίαιτα Cambridge, όχι απλά προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα, αλλά εξελίχθηκε περαιτέρω και παρέμεινε ως η νούμερο ένα επιλογή για πολλούς.

Έτσι, με νέα εικόνα και νέο όνομα, η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους να χάσουν το βάρος που κέρδισαν κατά τα lockdowns, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη διατροφή με 26 βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία σε κάθε προϊόν.

Η The 1:1 Diet, λανσαρίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και έκτοτε βοήθησε χιλιάδες άτομα παγκοσμίως να χάσουν βάρος και να κερδίσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με χαμόγελα και αυτοπεποίηση.

Στην Κύπρο υπάρχουν σήμερα 85 διακεκριμένοι σύμβουλοι της επιτυχούς δίαιτας, η οποία είναι βασισμένη σε ιατρικές έρευνες και μελέτες.

Ήδη η σελίδα της στο Facebook έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 12,830 likes.

Η φιλοσοφία της έγκειται στο ότι κάθε ένας από μας είναι μοναδικός και το ότι για να φτάσει κανείς στο στόχο του χρειάζεται βοήθεια και έναν προς ένα στήριξη.

Για πληροφορίες:

Call centre number 70004505
Website: www.one2onediet.com.cy
Facebook and Instagram pages: https://www.facebook.com/onetoonedietcy / https://www.instagram.com/onetoonedietcyprus/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ