Ο έτοιμος παγωμένος καφές Elcafe, καλωσορίζει στην οικογένεια του μια νέα μοναδική γεύση, την Vanilla Latte, αυξάνοντας την γκάμα επιλογών του σε 5.

Το νέο  Elcafe Vanilla Latte, προσφέρει ένα απολαυστικό συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας καφέ και γάλακτος, με πλούσιο άρωμα και γεύση βανίλιας, που υπόσχεται να εμπλουτίσει ευχάριστα τις γευστικές μας εμπειρίες και να δώσει νέο ‘’άρωμα’’ στην καθημερινότητα μας.

Ο Elcafé είναι ο μοναδικός έτοιμος, παγωμένος καφές που παρασκευάζεται στην Κύπρο με 100% κυπριακό αγελαδινό γάλα και τις καλύτερες ποιότητες καφέ από διαλεκτές ποικιλίες Arabica. Ξεχωρίζει λόγω της εξαιρετικής ποιότητας καφέ αλλά και του μοναδικού αρώματος και γεύσης του, με το κοινό να τον προτιμά ως μια ολόχρονη καθημερινή απόλαυση.

Ανακάλυψε το νέο Elcafe Vanilla Latte και ζήσε μια αξέχαστη εμπειρία ετοίμου παγωμένου καφέ!

Ο Elcafe είναι ακόμη ένα προϊόν το οποίο διανέμεται στην αγορά από την εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd. Διατίθεται σε μεγάλες υπεραγορές καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market, φούρνους και περίπτερα σε όλη την Κύπρο. Θα τον βρείτε στην πρακτική συσκευασία των 250ml και τώρα με οικολογικό χάρτινο καλαμάκι.

Elcafe – Πάντα Μαζί Σου…

@elcafecy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ