Θετικά βλέπουν το ενδεχόμενο επέκτασης και σε άλλες περιοχές της ορεινής Κύπρου οι Υπεραγορές Αλφαμέγα. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στο πρώτο κατάστημα που άνοιξε στα τέλη του 2021 η αλυσίδα στα ορεινά και συγκεκριμένα στην Τριμίκλινη, επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις της εταιρείας ότι ο κόσμος των ορεινών περιοχών αποζητά τη δημιουργία μεγάλων υπεραγορών, κάτι που λείπει έντονα από την ορεινή Κύπρο.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου,  τόνισε ότι η ανταπόκριση του κόσμου στη νέα Υπεραγορά Αλφαμέγα στην Τριμίκλινη είναι πολύ θερμή και μάλιστα έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες της εταιρείας. «Ο κόσμος των ορεινών περιοχών γνωρίζει την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουμε, καθώς επισκέπτονται εδώ και χρόνια τα πλησιέστερα καταστήματα Αλφαμέγα. Επομένως, η άφιξη της αλυσίδας στην Τριμίκλινη προσέλκυσε αρκετό κόσμο, τόσο μόνιμους κατοίκους της Τριμίκλινης και των γύρω κοινοτήτων, όσο και τουρίστες αλλά και ανθρώπους που διατηρούν εξοχικά στη γύρω περιοχή», πρόσθεσε ο κ. Θεοδότου.

Τα προϊόντα που προτιμώνται

Το κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα στην Τριμίκλινη άνοιξε τις πύλες του τον προηγούμενο Δεκέμβριο στις εγκαταστάσεις παλαιότερης υπεραγοράς, η οποία εξαγοράστηκε από την αλυσίδα. Εμφανώς αναβαθμισμένο, το έκτασης 1000 τετραγωνικών μέτρων κατάστημα, έχει εμπλουτιστεί σε ό,τι αφορά την ποικιλία και ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει, προσφέροντας στους κατοίκους της περιοχής την εμπειρία ψωνίσματος για την οποία φημίζονται οι υπεραγορές Αλφαμέγα.

Η συγκεκριμένη υπεραγορά καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ο οποίος αναζητεί άνεση στο ψώνισμα, ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, brands που να μπορεί να εμπιστευτεί και ελκυστικές τιμές.

Οι πελάτες του καταστήματος ψωνίζουν είδη από ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων της υπεραγοράς. Μεγαλύτερη, ωστόσο, κατανάλωση φαίνεται να υπάρχει στα προϊόντα της Φρουταρίας, του Κρεοπωλείου και του Φούρνου. Προτιμώνται, επίσης, κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα όπως αλλαντικά και τυροκομικά, καθώς και φιάλες υγραερίου, κάρβουνα και τροφές για τα κατοικίδια.

Ανταποκρινόμενη, εξάλλου, στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, η εταιρεία διαθέτει στην Υπεραγορά Αλφαμέγα στην Τριμίκλινη τροφή για ζώα φάρμας καθώς επίσης και ξύλα για το τζάκι.

Την ίδια ώρα, αξιοσημείωτο είναι το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος στα είδη προσφορών, καθώς, επίσης, και στα προϊόντα που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα «Κάθε μέρα Χαμηλές τιμές». Πρόκειται για επώνυμα προϊόντα καθημερινής χρήσης, τα οποία διατίθενται σταθερά στην ίδια χαμηλή τιμή.

Τονίζεται ότι, η υπεραγορά της Τριμίκληνης προσφέρει τις ίδιες χαμηλές τιμές και προσφορές με όλα τα υπόλοιπα καταστήματα Αλφαμέγα Παγκύπρια.

Πόλος έλξης και το Bean Bar

Πέραν της ίδιας της υπεραγοράς, πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής αποτελεί και η καφετέρια Bean Bar, η οποία στεγάζεται στον ίδιο χώρο. Εκτός από τους πελάτες που ψωνίζουν από την Αλφαμέγα πίνοντας παράλληλα τον καφέ τους, αρκετός είναι και ο κόσμος που επισκέπτεται το Bean Bear για να συναντηθεί με την παρέα του, απολαμβάνοντας καφέ, σνακ ή και φαγητό. Το υπέροχο τοπίο της περιοχής συμπληρώνει τη ζεστή, ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα της καφετέριας.

Δίπλα στην τοπική κοινωνία

Πέραν από την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, στόχος των Υπεραγορών Αλφαμέγα ήταν επίσης εξ αρχής η στήριξη των τοπικών κοινοτήτων. Η εταιρεία διατήρησε όλο το προσωπικό, το οποίο εργαζόταν από πριν στο συγκεκριμένο κατάστημα υπό το παλαιότερο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενώ με τις όποιες ανάγκες ανακύπτουν, πρώτη επιλογή είναι η προσθήκη ανθρώπων της περιοχής.

Γενικότερα, η εταιρεία βρίσκεται δίπλα στην Τριμίκλινη και τις γύρω κοινότητες, έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα της Τριμίκλινης είναι το 19ο των Υπεραγορών Αλφαμέγα, οι οποίες αποτελούν τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο, εργοδοτώντας πέραν των 2000 ανθρώπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ