Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 89 χρόνων πετυχημένης λειτουργίας, η εταιρεία ΜΙΤΣΙΔΗ διοργάνωσε στις 20 Οκτωβρίου, ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στην πολύχρονη πορεία της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, απέναντι από τις εγκαταστάσεις των Αλευρομύλων Μιτσίδη.

Την εκδήλωση έθεσε υπό την αιγίδα της η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου, η οποία προσφώνησε την εκδήλωση. Χαιρετισμούς έκαναν επίσης ο Δήμαρχος Λευκωσίας, κος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας κος Μιχάλης Μουσιούττας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης αρχηγοί Κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, επιχειρηματικοί παράγοντες, φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην πολύχρονη επιχειρηματική δράση της εταιρείας αλλά και στην έντονη και διαχρονική κοινωνική της προσφορά, ενώ ο Πρόεδρος του Ομίλου, κος Ντίνος Μιτσίδης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους  για την προσέλευση τους παρουσίασε ένα σύντομο φιλμάκι αφιερωμένο στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση στους κήπους του Δημοτικού Κέντρου, ενώ υπήρξε επίσης και έκθεση φωτογραφιών, η οποία αποτύπωνε ολόκληρη την ιστορία της εταιρείας, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της μέχρι και σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ