50 χρόνια Molton Brown

Είμαστε πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε τα 50 χρόνια του Molton Brown το 2021, το οποίο μας ενέπνευσε να κοιτάξουμε πίσω πώς ξεκίνησε η ιστορία μας. Γεννημένος στη δεκαετία του ’70, επανεξετάζουμε αυτές τις ρίζες αποτίοντας φόρο τιμής σε μία των πρωτότυπων εικονικών συλλογών μας – Orange & Bergamot – με μια αναμνηστική απεικόνιση Limited Edition.

Παλαιότερα γνωστό ως Orange Grove, το Orange & Bergamot είναι μαζί μας από τις πρώτες μέρες μας. Εμφανίζοντας αυτό που ήταν ευρέως Θεωρείται ως ένα από τα πρώτα πολυτελή  σαπούνια

χεριών της Βρετανίας, επιλέχθηκε από το διάσημο ξενοδοχείο Grosvenor House στο Mayfair τα μπάνια τους. Αυτό το λαμπερό άρωμα εσπεριδοειδών και λευκού χρώματος εξακολουθεί να είναι ένα εικονίδιο με τις καλύτερες πωλήσεις και βραβείο και τέλεια

καταγράφει αυτό που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε σήμερα, σε ό, τι κάνουμε – τα καλύτερα συστατικά, τη δέσμευσή μας για την Made in England, και το πάθος μας για πολυτέλεια.

Δημιουργήθηκε από τον Master Perfumer Beverley Bayne, Orange & Bergamot είναι ένα ανυψωτική ακτίνα μανταρινιού, άνθηση νερόλι και ανθεκτικό μόσχο. Εμπνευσμένη από Η Σεβίλλη με τον ήλιο, τη ζωηρή φρεσκάδα της ταιριάζει σε αυτούς με μια αισιόδοξη, χαλαρή στυλ. Σας προσκαλούμε να απολαύσετε τις αισθήσεις σας σε μια ζεστή αυλή της Ανδαλουσίας γεμάτο με φωτεινά – φυσικά χαρούμενα εσπεριδοειδή που αρωματίζουν στους δρόμους αυτής της ζωντανής πόλης.

Ο νέος μας σχεδιασμός είναι μια σύγχρονη ανάληψη η αρχική μας συσκευασία Orange Grove. Σε ένα μπουκάλι με εξαιρετικάα ασημένιάα κλαδιά που ανθίζει και δίνει ζωή του δεντρου.

Εμπνεύστηκα από τη φρεσκάδα και φυσική αίσθηση εσπεριδοειδών και λουλουδιών. εμποτίζοντας σύγχρονα συστατικά όπως ως ανθισμένο νερόλι και μόσχος για μια διαχρονικά ευτυχισμένη ουσία.

Beverley Bayne, Master Perfumer

THE LIMITED EDITION COLLECTION

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ORANGE & BERGAMOT

H  συλλογή  Orange & Bergamot της Molton Brown είναι διαθέσιμη στα κατάστηματα Beauty Line και στο διαδίκτυο.

 

ΗΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Streetκαι θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο συγχρόνους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία, δημιουργεί ιδιαίτερα Eau de Parfumκαι Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι. Η παραγωγή των προϊόντων ήταν και παραμένει στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την προσωπικότητά των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

Ως μέρος του συνεχώς εξελισσόμενου βιώσιμου ταξιδιού μας, δεν έχουμε ποτέ και δεν θα δοκιμάσουμε ποτέ σε ζώα, λειτουργούμε τη δική μας μονάδα παραγωγής στο Elsenham και υπερασπίζουμε την ομορφιά που είναι πιο ευγενική στο περιβάλλον. Εμπνευσμένο από το σπίτι μας, το Λονδίνο, εργαζόμαστε δίπλα-δίπλα με το εκλεκτικό μας σύνολο αρωμάτων για να σας ενδυναμώσουμε με τα διακριτικά αρώματα που θα λατρέψετε.