74+ εκατομμύρια συνδρομητές

1.7+ δισεκατομμύρια ώρες θέασης

21+ δισεκατομμύρια προβολές

 

Το #1 DIY κανάλι στον κόσμο που εισήγαγε τα σύντομα, ελκυστικά και έξυπνα howto βίντεο, προσφέρει γέλιο, διασκεδαστικές χειροτεχνίες και πολύχρωμο περιεχόμενο σε περισσότερους από 239 εκατομμύρια θεατές

Το 5-Minute Crafts, το παγκόσμιο brand ψυχαγωγίας που συγκεντρώνει περισσότερες από 1,7 δισεκατομμύρια ώρες θέασης και 21 δισεκατομμύρια προβολές μόνο στο κανάλι του στο YouTube, συμπληρώνει 5 χρόνια παρουσίας στην εν λόγω πλατφόρμα. Το κανάλι, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 19 γλώσσες και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τα τελευταία χρόνια, αποτελεί το πιο δημοφιλές κανάλι της TheSoul Publishing – του βραβευμένου παγκόσμιου ψηφιακού στούντιο που παράγει δημιουργικά βίντεο που σαρώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες streaming.

Με τη δύναμη του θετικού περιεχομένου, το 5-Minute Crafts – που είναι επίσης γνωστό για τα διασκεδαστικά και τα ιδιόμορφα how-tos βίντεό του – εκτοξεύει τη δημιουργικότητα όντας ένα από τα πιο αγαπημένα κανάλια στο κοινωνικό σκηνικό. Πιο συγκεκριμένα, το 5-Minute Crafts έχει στο ενεργητικό του 74+ εκατομμύρια συνδρομητές μόνο σατο εμβληματικό κανάλι του στο YouTube. Το brand έχει απήχηση και σε πολλές άλλες πλατφόρμες, όπως το Facebook, το Instagram, το TikTok, το Pinterest, το Snap και το Roku κατέχοντας στο πορτφόλιό του ένα ευρύ φάσμα από κανάλια όπως το 5-Minute Recycle, 5-Minute Recipes and 5-Minute Crafts Family.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 5-Minute Crafts είναι το μοναδικό brand στον κόσμο  που κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων καναλιών (από συνδρομητές / ακολούθους) τόσο στο YouTube  όσο και  στο Facebook.

Ο Αντιπρόεδρος Platform Partnerships στη TheSoul Publishing, Victor Potrel, δήλωσε σχετικά: «Οι ομάδες του 5-Minute Crafts αναζητούν συνεχώς νέες προκλήσεις, πειραματίζονται και εξελίσσονται με στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους κάθε χρόνο και περισσότερο. Οι ομάδες μας είναι εξαιρετικά ευέλικτες, μιας και βρίσκουν τρόπους να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες τάσεις και στις γρήγορα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες. Συγκεκριμένα, τον περασμένο χρόνο υιοθετήσαμε άμεσα το νέο format Shorts στο YouTube, το οποίο απέφερε εκατομμύρια προβολές και κάποιες από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών. Αυτό αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας της ομάδας μας και ανυπομονώ για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Πέραν από τις χειροτεχνίες του 5-Minute, η πενταετής βασιλεία του 5-Minute Crafts έχει αναδείξει επίσης μια πληθώρα διασκεδαστικών θεμάτων γύρω από την ομορφιά, τις συνταγές και τα τρόφιμα, το back-to-school, τα ταξίδια και hacks καθαριότητας. Η θεματολογία του δεν σταματά εδώ, αφού  το  5-Minute Crafts  προσαρμόζεται συνεχώς στις απαιτήσεις του κοινού του με την πρόσφατη προσθήκη διαφορετικών βίντεο, όπως τα σύντομα βίντεο, βίντεο με πιο εμπλουτισμένο περιεχόμενο και ζωντανή μετάδοση (livestreaming), η οποία και συγκέντρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές σε όλες τις πλατφόρμες. Με την πάροδο του χρόνου, η TheSoul Publishing έχει κατακτήσει την τέχνη της δημιουργίας ελκυστικού περιεχομένου, ψυχαγωγώντας ένα ευρύ κοινό ανεξαρτήτως τοποθεσίας και προτιμήσεων.

Σύμφωνα με τις κατατάξεις του Tubular, το 5-Minute Crafts είναι το ψηφιακό DIY brand με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως και το τέταρτο σε θεαματικότητα τόσο στο Facebook όσο και στο YouTube. Η εταιρεία του brand, TheSoul Publishing, κατέχει την πρώτη θέση δίπλα στην Walt Disney Company ως η εταιρεία ψυχαγωγίας με τους περισσότερους παγκόσμιους θεατές (unique viewers) για το 2020 στο Facebook και στο YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 5-Minute Crafts και την TheSoul Publishing, επισκεφθείτε https://www.thesoul-publishing.com/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ