Για 30 χρόνια τώρα, η εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των εταιρειών Estée Lauder ενώνει και εμπνέει τους ανθρώπους παγκοσμίως στην αποστολή της Καμπάνιας να βοηθήσει στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καρκίνο του μαστού, για όλους.

Η εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, η οποία ιδρύθηκε το 1992 από την αείμνηστη Evelyn H. Lauder με την κυκλοφορία της εμβληματικής ροζ κορδέλας (Pink Ribbon), είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εταιρειών Estée Lauder.

Έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 108 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, η εκστρατεία υποστηρίζει οργανισμούς στους τομείς της παγκόσμιας έρευνας, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών, μεσημαντικότερο το Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού® (Breast Cancer Research Foundation) που ίδρυσε η ίδια η Evelyn H. Lauder το 1993 και το οποίο είναι αφιερωμένο στην προώθηση της πιο υποσχόμενης έρευνας στον κόσμο για την εξάλειψη του καρκίνου του μαστού.

Η Εκστρατεία στην Κύπρο

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της Παγκόσμιας Εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, η Estee Lauder Κύπρου, με την πολύτιμη συμβολή του Δήμου Λευκωσίας, φωταγωγεί για τον μήνα Οκτώβριο την Πλατεία Ελευθερίας με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα της εκστρατείας, υπενθυμίζοντας την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η Estee Lauder Κύπρου, σε συνεργασία με την Estee Lauder Hellas, κυκλοφορεί το εμβληματικό Pink Ribbon Bracelet, το οποίο έχει καθιερωθεί ως σύμβολο του αγώνα κατά της νόσου και λαμβάνει κάθε χρόνο εξαιρετικής αποδοχής από το  κοινό. Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού, αποτελεί και φέτος το κεντρικό πρόσωπο της ελληνικής καμπάνιας του Pink Ribbon Bracelet, το οποίο φιλοτεχνεί ο γνωστός σχεδιαστής Dukas.

Τα βραχιόλια διατίθενται από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στη συμβολική τιμή των 12.50 ευρώ από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Κύπρο. Τα έσοδα από την πώληση του βραχιολιού θα διατεθούν και φέτος για την οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου ανθρωπιστικού έργου της Europa Donna Κύπρου.  

«Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους.»

#TimeToEndBreastCancer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ