Οι ημέρες που φορούσαμε τα sneakers μας αποκλειστικά στο γυμναστήριο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τα τελευταία χρόνια τα αθλητικά παπούτσια μάς κρατούν συντροφιά περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα – μπορεί κι όλες πέραν του ύπνου- άσχετα από το τι έχουμε σημειωμένο στην to-do list μας. Έχουν μετατραπεί στο απόλυτο must-have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, ανεξαρτήτως του στυλ και της ηλικίας, αλλά και των τάσεων και της εποχής. Αυτό όπως καταλαβαίνεις έχει φέρει ριζικές αλλαγές στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας.

Με την άνοδο των sneakers, οι casual εμφανίσεις μας επαναπροσδιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό, ενώ κληθήκαμε να γίνουμε αρκετά πιο δημιουργικές με τα looks μας. Κι αυτό για να καταφέρουμε να εντάξουμε τα άνετα αθλητικά μας σε όσα περισσότερα outfits μπορούμε. Και το κάναμε!

Πλέον τα sneakers κάνουν βόλτες στην πόλη, πάνε στο γραφείο, πάνε σε parties, δίνουν το «παρών» ακόμα και σε formal εκδηλώσεις. Κάνουν παρέα με κοστούμια, με πιο καλά φορέματα, με τα jeans μας, με παγιέτες, με φόρμες. Φαντασία να υπάρχει… Ακόμα κι αυτή τη πρωτόγνωρη χρονιά, που μάθαμε να ζούμε κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες, τα sneakers ήταν εκεί, στο πλευρό μας.

Ήταν τα παπούτσια που φορέσαμε περισσότερο από όλα. Με τις μετακινήσεις μας να περιορίζονται σε περιπάτους και σύντομες βόλτες στην γειτονιά, τα αθλητικά ήταν τα μόνα σχέδια που συνδυάζουν με τέτοια μαεστρία την άνεση με την stylish αισθητική.

Και όσο η θέση τους ισχυροποιείται, εκείνα όλο κι εξελίσσονται.  Άλλα αποτελούν σταθερές αξίες, άλλα είναι πιο statement με φουτουριστικές επιρροές, κι άλλα φέρνουν στο μυαλό παλαιότερες δεκαετίες. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ένα!

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία styles αθλητικών παπουτσιών, από τα οποία μπορεί να διαλέξει κανείς εκείνο που αγκαλιάζει πιο σφιχτά τις δικές του ανάγκες, τα δικά του θέλω, τα δικά του γούστα.

Δείτε τα στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ