Ο Richard Quinn, έκλεισε την Εβδομάδα Μόδα του Λονδίνου με ένα μελαγχολικό catwalk το οποίο ήταν αφιερωμένο στην Βασίλισσα Ελισάβετ. Γεγονός, που δεν εξέπληξε κανέναν, αφού το 2018 η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ κάθισε front row, στην πρώτης επίδειξη μόδας τους σχεδιαστή, στον οποίον παρέδωσε κιόλας το βραβείου του British Fashion Council « British Emerging Talent Womenswear».

Έτσι, ο ίδιος μόλις άκουσε την είδηση ​​ότι η μονάρχης πέθανε, πήρε την απόφαση να κάνει 360° αλλαγή στην υπάρχουσα συλλογή του με αποτέλεσμα αυτός και η ομάδα του, να δημιουργήσουν 23 εναρκτήρια μαύρα σύνολα δουλεύοντας 10 ημέρες, μέρα και νύχτα. Εμφανώς, επηρεασμένα από το βικτωριανό στυλ αλλά και από εικόνες όπως αυτές της βασίλισσας Βικτώριας αλλά και από φωτογραφίες με πέπλα που φορούσαν η αείμνηστη βασίλισσα και η αδερφή της πριγκίπισσα Μαργαρίτα στην κηδεία του πατέρα τους το 1952.

Κέντηματα πάνω σε φινετσάτη γαλλική και μικροσκοπικές πούλιες, συνέθεταν τις δραματικές δημιουργίες του Quinn που περιλαμβάνονται στην ανοιξιάτικη συλλογή του, από την οποία δεν λείπουν τα latex leggings, τα ruffled φορέματα και τα cape-coats.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ