Πριν από σχεδόν 90 χρόνια, η Jaeger-LeCoultre παρουσίασε ένα ρολόι χειρός, το οποίο έμελλε να γίνει κλασικό design του 20ου αιώνα: το Reverso. To Reverso, με τον απίστευτο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του, έχει γίνει ένα από τα πιο άμεσα αναγνωρίσιμα ρολόγια όλων των εποχών, και είναι τόσο σύγχρονο σήμερα, όσο και όταν πρωτοεμφανίστηκε.

 

Για το 2020, ο Οίκος, παρουσιάζει νέες αισθητικές ερμηνείες για τα πιο υπέροχα γυναικεία μοντέλα του, το Reverso One. Το Reverso One, διακρίνεται, όπως όλα τα μοντέλα Reverso, από τη δύναμη και την καθαρότητα των γραμμών του, κάτι που προέρχεται από τον αρχικό Art Deco σχεδιασμό, και χαρακτηρίζεται από τα τρία gadroons ευθείας γραμμής, που ορίζουν τόσο το άνω όσο και το κάτω άκρο της θήκης. Το νέο Reverso One σίγουρα δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στη συλλογή.

 

Reverso One RedWine

Με τη μεγαλύτερη θήκη του – ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο Reverso Lady του 1931 – και μια σειρά από διαμάντια στα πάνω και κάτω άκρα της θήκης, το Reverso One αποτελεί την επιτομή του εκλεπτυσμένου κλασικού γυναικείου στιλ. Οι λεπτές γραμμές καθορίζουν τις τέσσερις γωνίες του καντράν, όπου οι αραβικοί αριθμοί μοιάζουν σχεδόν σαν να έχουν σχεδιαστεί στο χέρι.

Η έκδοση του 2020 αποκτά έντονο χρώμα, μ’ ένα νέο καντράν στο χρώμα του κόκκινου κρασιού. Η έντονη λάμψη στο ρολόι επιτυγχάνεται με την εφαρμογή πολλαπλών στρωμάτων βερνικιού πάνω σ’ ένα λεπτό μοτίβο quiloche και συμπληρώνεται από τους λευκούς αριθμούς και τη λάμψη της γυαλιστερής ατσάλινης θήκης. Την τελική πινελιά σε αυτό το κλασικό αριστούργημα, έρχεται να δώσει το λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, στο χρώμα του κόκκινου κρασιού, σε απόλυτη αρμονία με το καντράν.

Η ατσάλινη θήκη του Reverso One, είναι σαν ένας κενός καμβάς, προσκαλώντας τον ιδιοκτήτη να εξατομικεύσει το ρολόι με οποιοδήποτε χάραγμα επιθυμεί – ένα ιδιαίτερο μήνυμα, μια σημαντική ημερομηνία ή ακόμα κι ένα ξεχωριστό σχέδιο. Οι δυνατότητες είναι τόσο απεριόριστες όσο οι δεξιότητες των σχεδιαστών και χαρακτών της Jaeger-LeCoultre.

Το νέο Reverso One Red Wine, στο χρώμα της αγάπης και της θετικής ενέργειας,  φέρνει μια νεανική και εξωστρεφή έκφραση θηλυκότητας στη συλλογή Reversο.

 

Πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ