Το ισπανικό designer brand, Adolfo Domínguez λανσάρει τα νέα του shop in shops γυναικείας και ανδρικής μόδας εντός των πολυκαταστημάτων ΕRA στην Κύπρο! H συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 είναι διαθέσιμη στα πολυκατάστηματα ERA Apollon, Λεμεσός και ERA Mall of Cyprus, Λευκωσία.

To brand έκανε την εμφάνισή του στην παγκόσμια σκηνή τη δεκαετία του 1980 δίνοντας στη μόδα μια νέα πιο πνευματική διάσταση, και σήμερα διαθέτει 381 σημεία πώλησης σε 20 χώρες στοχεύοντας σ’ ένα πιο βιώσιμο μοντέλο κατανάλωσης.

Στη δεκαετία του ’80, πρωτοπόρησε κατά της κακοποίησης των ζώων, υιοθετώντας οικολογικό δέρμα στις συλλογές του. Σήμερα, διαμορφώνει τις διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής των συλλογών του, με βασικό στόχο την προστασία του πλανήτη.

Εξ ου και το μότο του: “Το brand Adolfo Domínguez είναι εδώ για να αντέξει, όχι για να είναι στη μόδα.”

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 με τίτλο Zeitgeist, εξερευνά το πνεύμα της εποχής, μια αντανάκλαση του σύγχρονου πνευματικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος. Η συλλογή Zeitgeist παρουσιάζει versatile ρούχα τα οποία μεταμορφώνονται και αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις περιστάσεις και τη διάθεση του καταναλωτή. Η γυναίκα και ο άνδρας Adolfo Dominguez είναι minimal, πολυμορφικοί και ιδιαίτεροι μέσα από τη διαφορετικότητα τους!

Ανακαλύψτε τη γυναικεία συλλογή στα πολυκαταστήματα ERA Apollon, Λεμεσος και ΕRA Mall of Cyprus, Λευκωσία, καθώς και την ανδρική συλλογή αποκλειστικά στο ERA Apollon, Λεμεσος!

ΕRA Apollon

Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III  & Πέτρου Τσίρου 9 Λεμεσός, 3021

Ανδρική και Γυναικεία Συλλογή

ERA Mall of Cyprus

Mall of Cyprus, Βεργίνας 3, Λευκωσία

Γυναικεία Συλλογή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ