Η πριγκίπισσα Ολυμπία είναι από τα πρόσωπα που πάντα απασχολούν, κυρίως για τις εμφανίσεις της και τις στιλιστικές της επιλογές. Μάλιστα, λατρεύοντας τη μόδα και έχοντας ήδη συνεργασία με μεγάλους οίκους, πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το νέο της επιχειρηματικό βήμα στο χώρο-τη δημιουργία clutches.

Η 26χρονη, ωστόσο, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Αποδεικνύοντας ότι είναι περίοδος αλλαγών και ανανέωσης, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω της απώλειας του παππού της βασιλιά Κωνσταντίνου, έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της.

Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε το μακρύ μήκος και τόλμησε ένα υπέροχο καρέ. Πρόκειται για το απόλυτο hair trend της σεζόν και της ταιριάζει πολύ. Η πριγκίπισσα Ολυμπία διατήρησε το ίδιο χρώμα στα μαλλιά της καθώς δηλώνει ορκισμένη ξανθιά. Η ίδια, μάλιστα, πόζαρε για τους διαδικτυακούς της φίλους με εντυπωσιακό σύνολο και το νέο της look στα μαλλιά.

Πριγκίπισσα Ολυμπία
Συγκεκριμένα επέλεξε μαύρο φόρεμα και πέδιλα, ενώ φόρεσε υπέροχη δερμάτινη καπαρντίνα που εντυπωσίασε τους followers της και τους ορκισμένους θαυμαστές της μόδας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ