Ποιος είναι ο Ted Baker

Ο Ted Baker είναι ένα Παγκόσμιο lifestyle brand ανδρικής και γυναικείας ένδυσης, αξεσουάρ και όλων των συναφή, αλλά και αρωμάτων. Σαν αυθεντική Βρετανική μάρκα, ο Ted Baker φημίζεται για το ιδιόμορφο μα συνάμα εμπορικό στυλ στη μόδα, την υψηλή ποιότητα στο design και την λεπτομερή χρήση μοτίβων και χρωμάτων. Η μη συμβατική προσέγγιση της μάρκας στη μόδα, στην αίσθηση του χιούμορ και στη συνεχή προσοχή στη λεπτομέρεια, έχει απήχηση σε άνδρες και γυναίκες με συνείδηση στο στυλ. Ο λόγος που εμπιστεύονται τον Ted είναι αυτό το κάτι διαφορετικό. Προκειμένου να διατηρηθεί το ήθος και η προσωπικότητα για τα οποία ο Οίκος Ted Baker έχει αποκτήσει αξιοζήλευτη φήμη, η δημιουργική ομάδα θέτει πάντα το ερώτημα …. “Θα το έκανε ο Ted με αυτό τον τρόπο;”

Έχοντας ξεκινήσει το 1988 ως ειδικός πουκαμίσων με φήμη στη Γλασκώβη, ο Ted Baker, o οποίος δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, έγινε γρήγορα το μέρος για να αγοράσεις μερικά από τα καλύτερα σύγχρονα ανδρικά πουκάμισα.

Από την αρχή, ο Ted είχε μια πολύ ξεκάθαρη, ανεπιτήδευτη συγκέντρωση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, και μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τα πρώτα καταστήματα παρείχαν υπηρεσία πλυντηρίου για κάθε πουκάμισο που αγοραζόταν – κάτι που βοήθησε την ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα να αποκτήσει τον τίτλο «No Ordinary Designer Label». Οτιδήποτε παράγεται κάτω από το όνομα του Ted Baker έχει την προσωπικότητά του «ραμμένη» στην καρδιά του.

Η φιλοσοφία στο design παραπέμπει στην κληρονομιά της Βρετανικής ραπτικής συνδυαζόμενη με την απόλυτα σύγχρονη άποψη. Η γενική προσέγγιση του Ted, επικεντρώνεται στην προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δέσμευση στην ποιότητα. Είναι οι μικρές πινελιές και λεπτομέρειες που κάνουν όλες τις κατηγορίες του Ted Baker να ξεχωρίζουν.

Και το μυστικό της επιτυχίας του Οίκου… να ηγείσαι στη μόδα και όχι να ακολουθείς, αλλά ποτέ να μην πας πολύ μακριά…

Τα αρώματα TED BAKER είναι διαθέσιμα από τα Trends stores, BEAUTY BAR stores και πολυκαταστήματα ERA καθώς και online στο www.trendscyprus.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ