Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη ταξίδεψαν στην Αμερική προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Χθες ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών στο Λευκό Οίκο και όπως είναι φυσικό τα φλας των φωτογράφων φωτίστηκαν για τις δύο κύριες. Η Μελάνια Τραμπ και η Μαρέβα Μητσοτάκη πραγματοποίησαν δύο πολύ κομψές εμφανίσεις σε αυτή τους την συνάντηση.

Πάμε να αναλύσουμε σιγά σιγά τις στιλιστικές τους επιλογές, άλλωστε και οι δύο ήταν πολύ κομψές και ιδιαίτερες όπως σε κάθε τους εμφάνιση! Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να φορέσει ένα καρό παλτό, που είναι η απόλυτη τάση της μόδας καθώς ήταν καρό. Μία πολύ σωστή στιλιστικά κίνηση ήταν η δερμάτινη ζώνη στη μέση που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε μία καφέ ολόσωμη φόρμα, χωρίς έντονα σχέδια, σε απλή κομψή γραμμή. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με μία εντυπωσιακή καρφίτσα στο πέτο, σε σχήμα πεταλούδας. Η σύζυγος του πρωθυπουργού μάλιστα φόρεσε και ένα μαύρο παλτό, τολμώντας τον συνδυασμό καφέ με μαύρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ