Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκαν για ακόμη μια φορά μέσω βίντεο την Τρίτη, στέλνοντας την υποστήριξή τους στους πυροσβέστες, τους παραϊατρικούς και την αστυνομία της Αυστραλίας σε ένα θερμό μήνυμα για να σηματοδοτήσουν τα εναρκτήρια ημέρα της χώρας.

Η Κάθριν στη βίντεοκληση εμφανίστηκε με ένα κίτρινο φόρεμα, αποδίδοντας στην Αυστραλία με ένα γλυκό τρόπο, ένα φόρο τιμής. Το συγκεκριμνένο φόρεμα το ξαναφορέσει η Κάθριν Μίντλετον κατά την επίσκεψή της στη χώρα με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και το μωρό τότε Πρίγκιπα Τζορτζ, τον Απρίλιο του 2014.

Υπάρχει μια αστεία ιστορία πίσω από την επιλογή της. Το πανέμορφο κίτρινο φόρεμα λατρεύτηκε, με τους θαυμαστές να αγαπούν τα λευκά πάνελ και το τετράγωνο ντεκολτέ.

Όμως τότε αποκαλύφθηκε στους θεατές ότι ο σύζυγός της δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την επιλογή ρούχου της. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε πει ότι μοιάζει με μπανάνα, σε μια κυρία στο πλήθος. Το φόρεμα αξίζει 1061 ευρώ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επρόκειτο να επισκεφθούν ξανά την Αυστραλία φέτος, και έφτιαξαν το βίντεο με σκοπό να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες εκείνων που βρίσκονται στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις αρχές του έτους.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε: «Νωρίτερα φέτος είδαμε χιλιάδες πυροσβέστες, υποστηριζόμενοι από την ευρύτερη κοινότητα πρώτων ανταποκριτών, καθώς δούλεψαν ακούραστα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους για να προστατεύσουν τις αυστραλιανές κοινότητες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ο κόσμος παρακολουθούσε τις προσπάθειές σας και ήμασταν βαθιά συγκινημένοι από αυτό που είδαμε.».

Η Κάθριν Μίντλετον κατά τη διάρκεια της βίντεοκλησης πρόσθεσε: «Δυστυχώς, τώρα βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή μιας ακόμη έκτακτης ανάγκης. Το ξέσπασμα του Covid-19 έφερε ξανά τους πρώτους ανταποκριτές σε όλη την Αυστραλία.

Καθημερινά, παραϊατρικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες και προσωπικό υποστήριξης εργάζονται ακούραστα για να μείνουν όλοι ασφαλείς, συχνά διακινδυνεύοντας όχι μόνο τη σωματική τους υγεία, αλλά και την ψυχική τους υγεία.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ