Μια μεγάλη γιορτή μόδας θα ζήσουμε από κοντά, στην οδό Στασικράτους, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η ZINI Boutique ήρθε επιτέλους στην Κύπρο και λειτούργησε το πρώτο της φυσικό κατάστημα!

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, από τις 16.00 μέχρι και τις 20.00, η ZINI Boutique υποδέχεται το κοινό της στο νέο της κατάστημα, στην οδό Στασικράτους 28 Ε, Ζ στη Λευκωσία, με μουσική και cocktails αλλά και προσφορές μέχρι και 20% σε κάθε αγορά!   

Από το 1989 η Ελληνική εταιρία ΖΙΝΙ δημιουργεί στην Ελλάδα, τις μοναδικές συλλογές της, που αποτελούνται από ρούχα και αξεσουάρ και υφάσματα και πρώτες ύλες από τη Γαλλία, την Ιταλία αλλά και την Ισπανία. Το μυστικό της επιτυχίας της εταιρίας ΖΙΝΙ, είναι ότι προσφέρει ποιοτικά ρούχα και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές.

Η ZINI απευθύνεται στην γυναίκα του σήμερα, ενώ στα καταστήματά της θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ για όλες τις ώρες της μέρας, ακολουθώντας πιστά την τελευταία λέξη της μόδας.

Εμείς θα μπούμε σε γιορτινούς ρυθμούς, μόδας και μουσικής και θα είμαστε το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, στην οδό Στασικράτους 28 Ε, Ζ στη Λευκωσία, από τις 16.00 μέχρι τις 20.00, στο πρώτο φυσικό κατάστημα της ZINI στην Κύπρο!

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις νέες γυναικείες συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και να ανακαλύψουμε την τέχνη πίσω από τον σχεδιασμό των ρούχων, αλλά και την ποιότητα που αντιπροσωπεύει η εταιρία ΖΙΝΙ Boutique διαχρονικά στα προϊόντα της. Στο κατάστημα θα βρείτε outfits για καθημερινό ντύσιμο και chic εμφανίσεις, μέχρι και πιο εντυπωσιακές και για πιο special occasions!

Save the date: Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021

Save the time: 16:00 – 20:00

Save the place: Οδός Στασικράτους 28ΕΖ, Λευκωσία

Για πληροφορίες: 22100274

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ