Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον όμιλο PVH Corp., παρουσιάζει τη νέα TOMMY JEANS collection για τη σεζόν Φθινόπωρο 2020, που βασίζεται στη δέσμευση του brand να δημιουργήσει μόδα που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες. Σύμφωνα με το sustainability σχέδιο της εταιρείας, αυτή η collection ενσωματώνει καινοτόμα υλικά και μεθόδους παραγωγής σε κάθε βήμα της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής. Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στην Κύπρο στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Για την καταπολέμηση των κλωστοϋφαντουργικών αποβλήτων, η πλειοψηφία της συλλογής TOMMY JEANS έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας 100% ανακυκλωμένο denim και μια καινοτόμο τεχνική που συνδυάζει θραύσματα βαμβακιού από τα εργοστάσια της βιομηχανίας ένδυσης και κλινοσκεπάσματα της βιομηχανίας ξενοδοχείων, ραμμένα με νήμα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PET. Η συλλογή περιλαμβάνει μία νέα προσθήκη, τα citter κεντήματα που είναι επίσης κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο denim και μπορούν να φορεθούν αυτόνομα σαν statement κομμάτια, ή σαν ζευγάρια για ένα ακόμα πιο τολμηρό σύνολο. Πρόσθετα sustainable υλικά που εμφανίζονται σε όλη τη συλλογή περιλαμβάνουν οργανικό βαμβάκι, όπως εμφανίζεται στα sweatpants, καθώς και mom jeans από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. Η συλλογή διατηρεί το επαναστατικό της πνεύμα, ενώ συνεχίζει την αποστολή του brand να μειώσει τις επιπτώσεις παραγωγής στο περιβάλλον, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα.

Συνεχίζοντας τα ‘Tune Into’ series που ξεκίνησαν την Άνοιξη του 2020, η Φθινοπωρινή 2020 TOMMY JEANS συλλογή περιλαμβάνει ένα εκλεκτικό μίγμα δημιουργών, συμπεριλαμβανομένων μουσικών, μοντέλων, DJs και χορευτών, όπως οι Sheani Gist, Havana Liu, Lucia Luciano, Wooseok Lee, Ohkemo, Salem Mitchell, G Meyer και Carlie Hanson. Το diverse group ταλέντων προσδίδει την προσωπική του πινελιά, αποτυπώνοντας το συναίσθημα της καμπάνιας μέσω των προσωπικών τους κινητών τηλεφώνων.  

Οι οπαδοί του brand ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν το @TommyJeans στην κοινότητα TOMMY JEANS. Το Instagram account @TommyJeans προσφέρει περιεχόμενο 24/7 που σπάει τους κανόνες και αναζητά την αυθεντικότητα της μόδας και το self expression. Συμμετάσχετε στη συζήτηση χρησιμοποιώντας #TommyJeans και #TommyHilfiger.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ