Η TOMMY HILFIGER κάνει licensing την tailored Συλλογή

O διάσημος ιταλικός οίκος tailoring, Lardini, θα γίνει ο νέος licensee για το εμπορικό σήμα TOMMY HILFIGER TAILORED από την Άνοιξη του 2021, ενισχύοντας την επόμενη φάση ανάπτυξης αυτής της αγοράς.

Η Tommy Hilfiger η οποία ανήκει στην PVH Corp.  ανακοινώνει ότι θα εκχωρήσει την άδεια για το εμπορικό σήμα TOMMY HILFIGER TAILORED στον ιταλικό οίκο Lardini. Η αρχή θα γίνει με την συλλογή της Άνοιξης 2021, όπου η Lardini θα σχεδιάσει, θα παράξει και θα διανείμει TOMMY HILFIGER TAILORED κοστούμια, σακάκια, suit separates και παντελόνια στην Ευρώπη & την Ασία. Αυτή η στρατηγική απόφαση αποτελεί μέρος της φιλοδοξίας της Tommy Hilfiger να διευρύνει τις πωλήσεις του brand TOMMY HILFIGER και να αυξήσει την παγκόσμια εμβέλεια της γκάμας των προϊόντων της.

«Ο οίκος Lardini είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως για το άριστο tailoring και craftmanship. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσει να ενισχύει το καινοτόμο και εκλεπτυσμένο πνεύμα το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των tailored συλλογών μας», δήλωσε ο Martijn Hagman, Διευθύνων Σύμβουλος, Tommy Hilfiger Global και PVH Europe. «Πιστεύουμε ότι η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της Lardini στην συγκεκριμένη αγορά θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε περαιτέρω τις tailored κατηγορίες προϊόντων μας στην Ευρώπη και την Ασία».

«Είμαστε περήφανοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία για την TOMMY HILFIGER, μία από τις πιο εμβληματικές αμερικανικές μάρκες. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στις συνέργειες μεταξύ της κληρονομιάς και της τεχνογνωσίας Lardini και του οράματος του Tommy Hilfiger για συνεχή επέκταση του κλάδου του tailored», δήλωσε η Andrea Lardini, CEO Lardini S.p.a

 

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

 

Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.

 

Σχετικά με τη Lardini

Η εταιρεία Lardini ιδρύθηκε το 1978 από τα τέσσερα αδέλφια, Luigi, Andrea, Lorena και Annarita. Στην αρχή άνοιξαν ένα μικρό εργαστήριο ενδυμάτων στο Filottrano – ένα γοητευτικό μεσαιωνικό χωριό που βρίσκεται στους λόφους Marche. Το trademark της εταιρείας τους είναι αδιαμφισβήτητο: το τέλειο tailored σακάκι. Σε λίγα μόνο χρόνια, η πελατειακή τους βάση μεγάλωσε και περιλαμβάνει αναγνωρίσιμα ονόματα ενώ η εταιρεία έγινε σημείο αναφοράς στην παραγωγή ποιοτικών ενδυμάτων.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία Lardini διαθέτει περίπου 1.200 εργαζόμενους περιλαμβανομένων των κεντρικών γραφείων και των στρατηγικών προμηθευτών, με παγκόσμια ετήσια παραγωγή 350.000 μονάδων και κύκλο εργασιών από τον Σεπτέμβριο του 2019 ελαφρώς υψηλότερο από τα 100 εκατομμύρια δολάρια