Για το Φθινόπωρο του 2019, η Carpisa στηρίζει την πρωτοβουλία «Επιλέξτε Νάπολη» και παρουσιάζει μια συλλογή κάψουλα από δερμάτινες τσάντες που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Νάπολη της Ιταλίας. Ένα αφιέρωμα στην δεξιοτεχνία και την παράδοση της ιταλικής εργοτεχνίας.

Το έργο αυτό, που προωθείται από την πόλη της Νάπολης, γενέτειρα της Carpisa, έχει ως στόχο να προωθήσει την αγορά όλων των προϊόντων που κατασκευάζονται από εταιρείες με έδρα την Νάπολη αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους πελάτες σχετικά με τις πολιτικές της τοπικής ανάπτυξης, για τη στήριξη της οικονομίας της περιοχής. Με έμφαση στα τοπικά προϊόντα, ο πελάτης βοηθάει το περιβάλλον με τη μείωση του κόστους μεταφοράς και συσκευασίας.

Οι τρεις σειρές, για συνολικά 19 μοντέλα, περιλαμβάνουν shopping bags, τσάντες χειρός και ώμου και διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα, όπως το κόκκινο, το μαύρο, το μπλε και το μπορντό.
Οι τσάντες, πρακτικές και ευέλικτες, είναι διαθέσιμες τις αρχές Σεπτεμβρίου σε όλα τα 620 καταστήματα Carpisa ανά τον κόσμο και έχουν μια διακριτική ετικέτα με το λογότυπο της πρωτοβουλίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο

Carpisa.com

Ακολουθήστε την Carpisa στα social media: Instagram και Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ