Τα σύμβολα ανέκαθεν έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην ζωή. Tα σύμβολα είναι ένα μέσο επικοινωνίας,  έμπνευσης και φαντασίας. Οι άνθρωποι ταυτίζονται συχνά με σύμβολα που έχουν ειδική σημασία γι αυτούς, αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα τους αλλά και αυτό που θέλουν να γίνουν ή να επιτύχουν.

 Η φύση είναι γεμάτη από σύμβολα. Ένα λουλούδι, τα γεωμετρικά σχέδια επάνω στα φύλλα, το αποτύπωμα ενός ζώου, ακόμα και τα ιερογλυφικά και τα ιδεογράμματα των αρχαίων πολιτισμών! Tο Power of Symbol εμπνέεται από τα σύμβολα και δημιουργεί μια ιδιαίτερη συλλογή κοσμημάτων. Μενταγιόν, δακτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια, εμπνευσμένα από την δύναμη των συμβόλων υπόσχονται μοναδικά looks που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Επιβλητικοί και κομψοί Ελέφαντες φορεμένοι στο χέρι ή στο λαιμό χαρακτηρίζουν την ήσυχη δύναμη, την σοφία, αλλά και την ικανότητα να μην χάνεις ποτέ τον προσανατολισμό σου!

Πανέμορφα Παγόνια σε δακτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ προσδίδουν την ακεραιότητα, την αξιοπρέπεια και την ομορφιά και αρμονία της ψυχής.

Εντυπωσιακές και ιδιαίτερες νεκροκεφαλές σε μενταγιόν, για τους τολμηρούς, τους ασυμβίβαστους και αυτούς που βρίσκουν τελικά την δύναμη να αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους. 

 

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα σχέδια της πρώτης συλλογή και όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα με υποαλλεργικά υλικά, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από 20€ έως 40€, κάνοντάς τα προσιτά σε όλους.

Ανακάλυψε περισσότερα στο: www.powerofsymbol.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ