Ο οίκος Givenchy στα πλαίσια της συνεργασίας του με το The House Of Mouse, λανσάρει μία limited edition συλλογή με τα αγαπημένα μας κουτάβια από την σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney, 101 σκυλιά της Δαλματίας. Δυστυχώς για την Cruella de Vil, η συλλογή δεν θα περιλαμβάνει γούνες.

H κολεξιόν είναι διαθέσιμη online αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα Givenchy και περιλαμβάνει μία τεράστια ποικιλία από fashion items εμπνευσμένα από τα iconic σκυλάκια. Tσάντες, παπούτσια, κοσμήματα “ντύνονται” με βούλες ενώ τα κουτάβια εμφανίζουνται και στο λογότυπο του οίκου. Οι γονείς τους, Pongo και Perdita, ξεπηδούν από φούτερ και jackets ενώ η Cruella έχει το δικό της print με τα κεντρικά γραφεία της στο Παρίσι.

O Creative Director του οίκου, Matthew M. Williams αποκάλυψε ότι η συγκέκριμένη συνεργασία ήταν ένα όνειρο για αυτό καθώς αγαπάει ιδιαίτερα την Disney. “Έχοντας μεγαλώσει στην California, η Disney ήταν πάντα μέρος της ζωής μου. Πάντα λάτρευα την Disneyland και πήγαινα με τους γονείς μου. Πλέον ως πατέρας κάνω το ίδιο και με τα παιδιά μου”.

H καμπάνια της συνεργασίας περιλαμβάνει και ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων, ιδιοκτησία της Walt Disney Animation Studios και όπως θα δεις παρακάτω, οι αγαπημένοι μας Pongo και Perdita απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε μία boutique Givenchy, μέχρι που εμφανίζεται η Cruella.

Ενώ η Cruella μπορεί να μην λάβει καμία πρόσκληση στην πρώτη σειρά αυτή τη φορά, η Kate Moss είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη στην αυλή του Pongo. Το σούπερ μόντελ κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη ως καρτούν στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο της συνεργασίας

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ