Η Έβελυν Καζαντζόγλου πάντα μας εντυπωσιάζει με τις ξεχωριστές φωτογραφίσεις της αλλά και με το στυλ της. Φοράει πάντα ρούχα τα οποία αντιπροσωπεύει και κυρίως τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Αυτή τη φορά η γνωστή Influencer επέλεξε να συνδυάσει χρωματικά το outfit της πράγμα που το κάνει πολύ εντυπωσιακό, αφού δεν επέλεξε την “εύκολη” λύση στο να συνδυάσει το σύνολό της.

Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να εντυπωσιάσει με ένα σακάκι από μοτίβα άσπρου, μαύρου και γαλάζιου χρώματος, τα οποία είναι πάντα στη μόδα και είναι χρώματα που φοράμε καθημερινά. Μέσα από το σακάκι επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο plain t-shirt έτσι ώστε η έμφαση να δίνετε στο σακάκι. Έπειτα αυτό που ολοκλήρωσε το look και το έκανε ακόμη πιο ξεχωριστό ήταν το leather medium blue παντελόνι.

Ο συνδυασμός που επέλεξε να κάνει με το σακάκι και το παντελόνι κορύφωσε το σύνολό της, αφού τόλμησε τον συνδυασμό χρώματος. Το αξεσουάρ που επέλεξε ήταν μια μαύρη shoulder bag η οποία συνδυάζετε αρμονικά με ολόκληρο το outfit. Εκτός από το στυλ, το έντονο κόκκινο της χρώμα στα μαλλιά κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερες τις εμφανίσεις της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ