Καβγάς έχει ξεσπάσει στον κόσμο της υψηλής ραπτικής, αφού ο γαλλικός οίκος Dior ζήτησε αποζημίωση από τον Ιταλό οίκο Valentino αφού κατά τη διάρκεια του ντεφιλέ του πριν από μερικές μέρες, απέκλεισε την είσοδο στην μπουτίκ του γαλλικού οίκου Dior στην οδό Via Condotti.

Τα Ισπανικά σκαλιά της Ρώμης, γέμισαν με ογκώδεις σιλουέτες υψηλής ραπτικής, τούλια και embellished φλοράλ δημιουργίες υψηλής ραπτικής δια χειρός του Pierpaolo Piccioli- καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Valentino. Ένα μαγευτικό ντεφιλέ που κάνεις δεν περίμενε να καταλήξει σε διαμάχη.

Το κατάστημα του γαλλικού Dior στη Via Condotti έχει θέα στη Piazza di Spagna και σύμφωνα με τον γαλλικό οίκο η πρόσβαση σε εκείνο το κατάστημα παρεμποδίζοντας λόγω της επίδειξης του Valentino.

Έτσι ο γαλλικός οίκος, απέστειλε στον Piccioli μια επιστολή εκφράζοντας την έντονη αγανάκτηση του και απαιτώντας 100.000 ευρώ- τα οποίο πρέπει να καταβληθούν μέσα σε δεκαπέντε ημέρες-για την αποκατάσταση της οικονομικής απώλειας του καταστήματός του. Ο ιταλικός οίκος αφού παρέλαβε την επιστολή δεν προέβη σε κανένα σχόλιο.

Μερικές μέρες μετά, ο οίκος Dior άλλαξε γνώμη και σύμφωνα με ρεπορτάζ της WWD, ο οίκος Dior ζητά τώρα από τον Valentino να αγνοήσει την προηγούμενη επιστολή που απαιτούσε την αποζημίωση, κάνοντας λόγο για «εγκάρδιες σχέσεις» και «αμοιβαίο σεβασμό» μεταξύ των δύο οίκων μόδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ