Οι κλήσεις μέσω Zoom, είτε είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές, έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας μας αυτό το καιρό, με πολλούς από εμάς να θέλουμε stylish λεπτομέρειες για ένα πιο κομψό και εντυπωσιακό σύνολο – όσο γίνεται μέσα στο σπίτι-. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι είναι απολύτως αποδεκτό να περιποιούμαστε λίγο παραπάνω το σύνολο, από τη μέση και πάνω, καθώς εκεί επικεντρώνεται η κάμερα και σίγουρα θα ήταν μια καλή λύση, ένα αξεσουάρ μαλλιών.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier)

Τι σημαίνει όμως αυτό για τα Χριστούγεννα; Ότι χρειαζόμαστε μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών που θα αναδείξουν κάθε σύνολο και θα είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Καθώς τα μέτρα λένε ότι μπορούμε να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα με άλλη μια οικογένεια, έχουμε διπλή ανάγκη να περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας, αυτές τις ημέρες. Χρειαζόμαστε κάτι χαρούμενο και εντυπωσιακό που θα ολοκληρώσει αρμονικά το όποιο σύνολο επιλέξουμε. -Σε τελική ανάλυση το 2020 ήταν αρκετά δύσκολο και πιστεύω πως όλες το αξίζουμε!-

 

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι η must επιλογή για τις γιορτές και όχι μόνο φυσικά, αφού δίνουν την τελική πινελιά από το πιο casual μέχρι το πιο κομψό σύνολο. Από σατέν κορδέλες και στέκες έως κλιπ με μαργαριτάρια και μεγάλα τόξα και από μπερέδες μέχρι headpiece με λαμπερές λεπτομέρειες, αναζητούν μια θέση στο συρτάρι με τα αξεσουάρ μας και υπόσχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση και το συτλ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ángela Rozas Saiz (@madamederosa)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ