Δεν υπάρχει γυναικεία γκαρνταρόμπα που να μην περιλαμβάνει mini φούστες. Και, ναι, χρησιμοποιούμε πληθυντικό αριθμό γιατί καμιά μας δεν έχει μόνο μια στην συλλογή της. Μονόχρωμες, εμπριμέ, καρό ή και σε οποιαδήποτε άλλο print, είναι βέβαιο πως μια mini φούστα πάντα θα καταφέρνει να γίνεται ο βασικός πρωταγωνιστής ενός άκρως θηλυκού look, που σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο.

Έτσι, λοιπόν, η σχεδιάστρια Mary Quant, η οποία καθιέρωσε την mini φούστα την δεκαετία του 60, όπως φαίνεται έκανε ένα ανεκτίμητο δώρο σε εμάς τις γυναίκες. Και μπορεί τότε η δημιουργία της να έκανε αρκετό θόρυβο στο κόσμο της μόδας, όμως ήταν δεδομένο ότι αυτό το fashion item δεν θα έχανε ποτέ την αξία του, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Κομψότητα, άνεση, sexiness, stylish αισθητική, όλα αυτά μαζί συνδυάζει η mini φούστα, που, όπως υποστηρίζει η Mary Quant, αυτή η ιδέα πήρε σάρκα και οστά από την επιθυμία των ίδιων των γυναικών. “Έρχονταν στο μαγαζί για να προβάρουν μια φούστα και μου έλεγαν να την κάνω όλο και πιο κοντή”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η γνωστή σχεδιάστρια-που διατηρούσε μπουτίκ ρούχων- σχετικά με την δημιουργία της θρυλικής mini φούστα.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, αυτό το κομμάτι δεν πρόκειται ποτέ να χάσει την δυναμική του και γι’ αυτό εμείς κάθε σεζόν κάνουμε την έρευνά μας προκειμένου να ανακαλύψουμε τις πιο stylish mini φούστες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μοναδικά looks για όλες τις ώρες της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ