Αυτή τη σεζόν οι mini φούστες ζουν την στιγμή τους. Βέβαια το συγκεκριμένο μήκος στις φούστες, εκείνο που ήρθε ως “επανάσταση” στα ’60s και έγινε συνώνυμο των πιο θηλυκών εμφανίσεων, δεν εγκατέλειψε στην πραγματικότητα ποτέ τη μόδα. Απλά ανάλογα με την σεζόν – όπως κάθε τάση άλλωστε – μια είναι στα πάνω του και μια στα κάτω του. Πάντως αυτό το φθινόπωρο σημειώνει σίγουρα ανοδική πορεία και από ό,τι φαίνεται θα είναι το No1 skirt trend.

Οι mini φούστες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις Εβδομάδες Μόδας για την σεζόν FW21, αφού τις είδαμε στα runways εμβληματικών οίκων όπως είναι ο Valentino, η Versace, η Chanel αλλά και ο Saint Laurent. Και συνέχισαν να βρίσκονται στο προσκήνιο της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, αφού είχαν την τιμητική τους και στα shows για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 με τους οίκους  Dior, Valentino, Prada, Max Mara, Miu Miu να τις αποθεώνουν.

Το ίδιο φυσικά έκαναν και μερικές από τις αγαπημένες μας fashionistas, αφού στήριξαν τις street style εμφανίσεις τους στις mini φούστες. Από το Παρίσι και το Μιλάνο, ωστόσο, ξεχώρισε ένα συγκεκριμένος συνδυασμός με mini φούστα που είναι εύκολος και εύστοχος στιλιστικά: mini φούστα + μπότες σε κάθε πιθανή μορφή.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ