Ο σχεδιασμός οποιασδήποτε εκδήλωσης, που αφορά μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα της ζωής σου, δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Όλα εξαρτώνται από το χώρο που θα επιλέξεις, αφού αυτός οφείλει να καλύπτει τις απαιτήσεις σου και πάραλληλα να συμβάλει στη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας.

Τα πιο πάνω, πληρεί και με το παραπάνω το Café La Mode Events Venue στα Λατσιά, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από την καρδιά της πρωτεύουσας και υπόσχεται να κάνει κάθε σου σημαντική μέρα ξεχωριστή.

Με χωρητικότητα μέχρι και 130 άτομα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, από γαμήλια πάρτι, βαπτίσεις, ιδιωτικά events μέχρι και παιδικά πάρτι, αφού διαθέτει ακόμη και παιχνιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο περιβάλλον με μοντέρνα φιλοσοφία το οποίο εγγυάται υψηλού επιπέδου γαστρονομικές προτάσεις, με την υπογραφή των έμπειρων chefs της αλυσίδας Café La Mode.

Το έμπειρο προσωπικό του Café La Mode Events Venue στα Λατσιά, είναι έτοιμο να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το πάρτι σου ακριβώς όπως το ονειρεύεσαι. Η αίθουσα μπορεί να διαμορφωθεί και να διακοσμηθεί ανάλογα με τα δικά σου γούστα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22467256 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cafelamode.com.cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ