Αυτή την Άνοιξη, ανακαλύψτε την τελευταία λέξη της μόδας στο τζιν, από τα Marks & Spencer. Σύγχρονα, κομψά και πρωτοποριακά κομμάτια που θα μείνουν στην γκαρνταρόμπα σας… πολλές σεζόν. Οι νέες συλλογές προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών σε τζιν παντελόνια με μία εκτενέστατη ποικιλία σε μεγέθη, στυλ και εφαρμογές κατάλληλες για όλους, με musthave κομμάτια για να αναβαθμίσετε το καθημερινό σας look.

Τα Marks & Spencer πουλούν παραπάνω από 5 εκατομμύρια τζιν παντελόνια τον χρόνο παγκοσμίως και κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2019 παρουσιάστηκαν βελτιωμένες φόρμες, ώστε ο καθένας να μπορεί εύκολα να βρει το δικό του Best Ever Fit, ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή από απαλά τζιν που κολακεύουν την σιλουέτα. Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές από τη denim συλλογή των M&S έχουν πλέον νέα ονόματα: Τα Ivy Skinny, Sienna Straight και Lily Slim, σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το αγαπημένο σας στυλ στη φόρμα που σας ταιριάζει.

Και τα τρία στυλ είναι πολύ ελαστικά και κατασκευασμένα από το πιο απαλό τζιν, ώστε να κολακεύουν τη σιλουέτα και να διασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή γύρω από τη μέση. Το Sienna, σχεδιασμένο σε ευθεία γραμμή, είναι η τέλεια βάση για ένα καθημερινό, άνετο ντύσιμο. Το Ivy, με την εφαρμοστή του γραμμή και την άνετη, ελαστική του μέση, είναι ιδανικό για ένα καθημερινό look στη δουλειά, αλλά και το σαββατοκύριακο. Το Lily, με τη στενή γραμμή του, κολακεύει τη σιλουέτα και μπορείτε να το φορέσετε από τη δουλειά μέχρι το δείπνο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όλα τα σχέδια είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα σε μεγέθη 6-24 και σε κοντό, κανονικό και μακρύ μήκος.

Για την υπόλοιπη συλλογή, διαφορετικά στυλ denim έχουν σχεδιαστεί με καινοτόμα τεχνολογία για να παρέχουν ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει το The Sculpt and Lift, τεχνολογία Magicwear™ που αναδεικνύει τα δυνατά σημεία της σιλουέτας και κρύβει τις ατέλειες.

Τα τελευταία τζιν κομμάτια από τα Marks & Spencer θα σας συνοδεύσουν στις αλλαγές από σεζόν σε σεζόν με στυλ και κομψότητα, αναδεικνύοντας τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της σιλουέτας σας, παρέχοντάς σας την απόλυτη άνεση.

Οι συλλογές των Marks & Spencer Denim είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα M&S στην Κύπρο και διαδικτυακά στο www.marksandspencer.com/cy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ