Οι διακοπές φέτος έχουν αλλάξει. Η ασφάλεια έχει τεθεί σε προτεραιότητα και η εμπειρία έχει προσαρμοστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απολαύσουμε τις λίγες στιγμές που έχουμε κάθε χρόνο για να χαλαρώσουμε! Απεναντίας, θα απολαύσουμε ολόκληρη τη διαδικασία από την στιγμή κιόλας που θα κάνουμε την κράτηση. Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Κατεβάζοντας το νέο app από τη Louis Hotels, #MyHappyPlace μπορείτε να προετοιμάζεστε για τις πιο ξέγνοιαστες ημέρες του χρόνου και να μπείτε άμεσα σε mood διακοπών! Με την εγγραφή σας μόλις κατεβάσετε το app κερδίζετε άμεσα επιπρόσθετη έκπτωση 10% στην επόμενη διαμονή σας, μέσα στο 2020, σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της Louis Hotels!

Από το app, εκτός από το να κλείσετε διακοπές σε ένα από τα ξενοδοχεία της Louis Hotels, σε Κύπρο και Ελλάδα, μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας και να ξεκινήσετε να «ανακαλύπτετε» το ξενοδοχείο που θα διαμείνετε, τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες που προσφέρει και φυσικά τι μπορείτε να κάνετε γύρω από αυτό.

Λίγες ημέρες πριν να μεταβείτε στον προορισμό σας, μπορείτε να κάνετε web check-in ώστε να μην χάνετε λεπτό από τις διακοπές σας! Επίσης, μέσω του app, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στα εστιατόρια του ξενοδοχείου που θα διαμείνετε ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να απολαμβάνετε το κάθε σας γεύμα με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς.

Φυσικά, το #MyHappyPlace δεν είναι μόνο για όσους έχουν κάνει τις κρατήσεις τους αλλά για όλους όσους θέλουν να ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει η Louis Hotels. Κατεβάζοντας το app από το Google Play και το App Store μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές  της  Louis Hotels ώστε να γνωρίζετε και να κάνετε άμεσα τις κρατήσεις σας, πάντοτε μέσω του app!

Το νέο app θα σας βοηθήσει να εξαργυρώσετε τους βαθμούς του προγράμματος ανταμοιβής My LH Points που προσφέρει αποκλειστικά προνόμια όπως επιπρόσθετη έκπτωση από  την πρώτη κράτηση 3%.

Τι περιμένετε; Ξεκινήστε άμεσα τις διακοπές σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ