Ένας Ρώσος Influencer, κατάφερε να “εξοργίσει” όλο το Μπαλί!

Ο Σεργκέι Κοσένκο χρησιμοποίησε το Instagram την περασμένη εβδομάδα για να επιδείξει σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, το κόλπο που έκανε με την σύντροφό του, Alina Oshutinskaya, στο λιμάνι Tanah Ampo στην περιφέρεια Karangasem του τουριστικού νησιού.

Στο βίντεο, ο Κοσένκο βάζει μπρος την μοτοσυκλέτα προς τον ωκεανό με την νεαρή καλλονή, Oshutinskaya, να ποζάρει πίσω του με το ένα πόδι και να ενθουσιάζονται κατευθυνόμενοι προς το νερό. Οι δυο τους, με full αδρεναλίνη, τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα μέχρι το τέλος της αποβάθρας και πέφτουν με φόρα στο νερό, όπως και η μοτοσυκλέτα.

Το βίντεο έγινε viral παγκοσμίως, παρόλα αυτά, οι ντόπιοι “εξοργίστηκαν” για τις απερίσκεπτες, επικίνδυνες και ασεβείς ενέργειες του ζευγαριού στον τόπο τους.

Ο πολιτικός του Μπαλί, Niluh Djelantik, κατηγόρησε τον κ. Kosenko για την συμπεριφορά του, γιατί όπως δρα λες και είναι ιδιοκτήτης του νησιού.

Οι περιβαλλοντικοί ακτιβιστές βρίσκονται στα “μαχαίρια” με τον Influencer, διότι θα μπορούσε ενδεχομένως να βλάψει το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Από την άλλη, ο κ. Kosenko ήρθε σε επαφή με τον πολιτικό, Djelantik, μετά την τεράστια έκταση που πήρε το βίντεο και προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ισχυρίστηκε πως αγόρασε την μοτοσυκλέτα ο ίδιος, και μάλιστα ανακτήθηκε από το νερό μέσα σε 30 λεπτά από την πρώτη και παραδόθηκε στους ντόπιους.

Δείτε στιγμιότυπα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ