Το Υπουργείου Υγείας της Ελλάδος με το σύνθημα, “Μένουμε σπίτι” κυκλοφόρησε νέα καμπάνια αποφασίζοντας να πείσει τον κόσμο να αυτοπεριοριστεί στο σπίτι του λόγω κορωνοϊού.

Με την σειρά τους οι celebrities άδραξαν την ευκαιρία να πληροφορήσουν τον κόσμου και τους χιλιάδες κόσμου που επηρεάζουν καθημερινά και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν για να διαδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το μήνυμα, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Η Μαρία Σολωμού, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Αποστόλης Τότσικας, η Δανάη Μπάρκα, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Σμαράγδα Καρύδη κ.α, μένουν σπίτι και στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

View this post on Instagram

 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on

 

View this post on Instagram

 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

 

View this post on Instagram

 

Ας είμαστε υπεύθυνοι….. #μενουμε_σπιτι #stayhome

A post shared by @ apostolis_totsikas_official on

 

View this post on Instagram

 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

 

View this post on Instagram

 

Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας είναι, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Όσοι δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να μην προσέρχονται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας προκειμένου να εξεταστούν για τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 αν έχουν ήπια συμπτώματα➡️Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της νόσου σε ευπαθείς ομάδες αλλά και να εκτεθούν οι ίδιοι στον SARS-CoV-2 σε περίπτωση που δεν νοσούν ήδη. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στους συμπολίτες μας με σοβαρή αναπνευστική νόσο καθώς και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με χρόνια προβλήματα υγείας. #covid2019 #κορονοϊός #stayhome #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ