Η κάμερα της εκπομπής Alpha Ενημέρωση και ο δημοσιογράφος Χριστόφορος Νέστορος, βρέθηκαν στα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας «στολίδι», του Μουσικού σχολείου της Λεμεσού.

Το Λανίτειο Γυμνάσιο απέκτησε, την υπέροχη αίθουσα εκδηλώσεων «Μάριος Τόκας» χάρη στην συμβολή του Alpha Κύπρου και του Ιδρύματος Μάριος Τόκας, οι οποίοι παραχώρησαν τα έσοδα από τις συναυλίες που διοργάνωσαν από κοινού, για την ανακαίνιση της αίθουσας.

Στα εγκαίνια, παρευρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, τα τρία του παιδιά και η γυναίκα του Αμαλία, όπως επίσης και η διεύθυνση του Alpha Κύπρου.

Στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Alpha Κύπρου, Γιώργος Θεοδότου σημείωσε: “Σήμερα λοιπόν εγκαινιάζουμε με μεγάλη χαρά τις αίθουσες διδασκαλίας του Μουσικού Σχολείου «Μάριος Τόκας»! Κοιτώντας για λίγο πίσω, ολοι θυμόμαστε τις δύο μεγάλες συναυλίες που δόθηκαν τον Οκτώβριο του 2018 σε Λευκωσία και Λεμεσό, εις μνήμη του κορυφαίου αυτού δημιουργού και καλλιτέχνη!”

Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γνωστές μελωδίες του Μαρίου Τόκα, από τα παιδιά που φοιτούν στο Μουσικό Σχολείο της Λεμεσού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με δύο συναυλίες που θα διοργανωθούν στις 12 και στις 13 Δεκεμβρίου και τα έσοδα αυτή τη φορά, θα δοθούν σε Μουσικό Σχολείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ